Ambitie, pasiune si tradare in Bel Ami, acum pe DVD

Robert Pattinson si Uma Thurman reconstituie atmosfera Parisului din secolul al XIX-lea, intesata cu povesti de dragoste interzise, jocuri politice si orgolii nemasurate, in Bel Ami distribuita pe DVD de catre Pro Video, in toate magazinele de specialitate, incepand cu 30 iulie.

O noua adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, Bel Ami ilustreaza periplul lui Georges Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere in care traise, la opulenta si luxul clasei sociale inalte franceze.   

Folosindu-se de puterea sa de seductie si de inteligenta iesita din comun, Georges reuseste sa se transforme dintr-un tanar sarac lipit pamantului in cel mai dorit barbat al momentului.

Intr-o lume in care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu barbatii, ci sotiile si amantele lor, prin patul lui Georges se perinda cele mai frumoase, influente sau informate femei, care ii faciliteaza mai mult sau mai putin constient ascendenta.

Dupa multe episoade in care Georges isi seduce si abandoneaza cu sange rece victimele, tanarul ajunge sa cada prada propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toti prietenii sai, numai un gest nebunesc ii mai poate salva de saracie, dar in acelasi timp il va costa mai scump chiar decat pierderea celei mai mari averi.

Filmul impresioneaza atat prin costume de epoca extraordinare si dialoguri pline de substrat, cat si printr-o distributie de exceptie din care fac parte Robert Pattinson, Uma Thurman, Christina Ricci, Kristin Scott Thomas si Colm Meaney.

O poveste epocala cu iz modern, Bel Ami este distribuit, din 30 iulie, in exclusivitate de catre Pro Video si poate fi achizitionat din marile centre comerciale, magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, la un pret recomandat de 51.90 RON.

http://www.provideo.ro/Catalogs/Actors/Robert-Pattinson/2325a.aspx
Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza