Animatia sarbatorilor de iarna, Neinfricata, acum pe BLU-RAY si DVD

Rebela, curajoasa si o eroina atipica, printesa Merida ne invita pe taramul ei fermecat intr-o aventura cuceritoare odata cu lansarea pe BLU-RAY si DVD a celei mai noi animatii Disney, Neinfricata, din 12 decembrie in toate magazinele de partenere Pro Video.

Editiile pe BLU-RAY si DVD contin varianta dublata in limba romana a animatiei, artisti celebri precum Alina Chinie, Luminita Gheorghiu, Aurelian Temisan sau Anca Sigartau imprumutandu-si vocile haioaselor personaje scotiene.

Foarte priceputa la manuirea arcului, adolescenta Merida va infrunta traditiile, destinul si cea mai fioroasa bestie din imparatie. Hotarata sa-si croiasca propriul drum in viata, tanara refuza sa se casatoreasca si apeleaza la potiunile magice ale unei vrajitoare batrane pentru a-si pastra libertatea. Cand blestemul ia o turnura cu adevarat periculoasa, printesa va trebui sa descopere singura ce inseamna curajul si cat de importanta este familia.

O aventura pentru toate varstele, Neinfricata prezinta o serie de elemente bonus exclusive pe BLU-RAY si DVD precum: La Luna, Legenda lui Mordu, Minunata lume straveche, Merida si Elinor, Construirea mlastinei, Clanul Pixar, Scene extinse si multe altele.

Daca cei mici se vor bucura cu siguranta de acest cadou special de Craciun, parintii vor avea ocazia de a castiga un LG Cinema 3D Smart TV la achizitionarea filmului pe DVD sau BLU-RAY pana la data de 31 ianuarie 2013. Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe www.provideo.ro/brave, sa completeze formularul de inscriere si sa pastreze codul unic de pe carcasa pentru validare.

Un produs marca Walt Disney/ Pixar, distribuit de catre Pro Video, Neinfricata poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, in format BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 79.90 RON si respectiv 54.90 RON.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza