Asii lui Sergiu Nicolaescu, la premiera de gala “Poker”

Cu doar patru zile inainte de implinirea venerabilei varste de 80 de ani, Sergiu Nicolaescu va pasi pe covorul rosu de la CinemaPRO, alaturi de Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Horatiu Malaele si Catalina Grama (Jojo), la premiera de gala a filmului “Poker”, care va avea loc vineri seara, de la ora 19.30. Intregul eveniment va fi transmis in direct pe live.cinemapro.ro, incepand cu ora 18.30.

Alaturi de interpretii rolurilor principale din filmul “Poker”, regizorului Sergiu Nicolaescu i se vor alatura la premiera de gala si actorii Geo Dobre, Alexandrina Halic, Cristi Iacob, care intregesc cu maiestrie distributia comediei.

Aflata la debutul sau pe marile ecrane, Catalina Grama (Jojo) va putea fi admirata pentru prima data pe covorul rosu in calitate de protagonista a unui lungmetraj, actrita urmand sa vizioneze maine seara in premiera pelicula, in compania sotului si a celor dragi.

De la eveniment nu vor lipsi nici nume marcante ale cinematografiei romanesti, printre cei care si-au anuntat prezenta numarandu-se Andrei Blaier, Geo Saizescu, Mircea Muresan si Elisabeta Bostan.

Povestea filmului ii aduce in prim plan patru baieti care chiulesc de la scoala si incep sa-si petreaca timpul jucand poker. Cu trecerea anilor, joaca de-a pokerul devine tot mai serioasa, consolidandu-le prietenia. Ajunsi la maturitate, Claudiu, Titel, Horia si Marcel trec acum drept senatorul descurcaret, chirurgul cu relatii, mafiotul intreprinzator, respectiv arhitectul plin de bani. In spatele jocurilor lor de zi cu zi, precum tranzactiile cu cacao sau afacerile cu pitici de gradina, baietii ascund invarteli grele.

Ultimul ,,meci” scoate insa la iveala manevrele pe care cei patru vechi camarazi le fac unul pe la spatele celuilalt. Traditionala lor partida de poker se transforma repede intr-o cacealmea caraghioasa la care Monica, amanta senatorului, asista detasata. Jocul lor de-a soarecele si pisica ii impiedica pe baieti sa isi dea seama ca asul din maneca n-a fost, pentru nici o clipa, in posesia vreunuia dintre ei…

Transmisiunea live a premierei de gala “Poker” va putea fi urmarita pe live.cinemapro.ro, vineri, 9 aprilie, incepand cu ora 18.30.

Comedia “Poker” va putea fi vizionata la CinemaPRO in perioada 9 – 15 aprilie.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza