Aventura incepe cu Jack si Uriasii, acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD

Inspirat de povestea clasica Jack si vrejul de fasole, reputatul regizor Brian Singer a realizat spectaculoasa aventura Jack si Uriasii, un film disponibil pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD in toate magazinele partenere Pro Video, incepand cu 22 iulie.

Pe langa spectacol si buna dispozitie, pana pe 31 august, toti cei care vor achizitiona filmul pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY sau DVD si vor inscrie codul unic de pe flyer-ul din interiorul carcasei pe site-ul http://www.provideo.ro/jack vor avea sansa de a castiga unul dintre cele 10 vouchere pentru 4 persoane la parcul Aventura Comana.

Un conflict stravechi este pe cale sa reinceapa atunci cand fermierul Jack deschide din greseala un portal prin care uriasii mitologici pot patrunde in lumea noastra.

Cu acces neigradit pe pamant, razbunatoarele creaturi o rapesc pe frumoasa printesa Isabelle si planuiesc sa cucereasca intreaga omenire. Tanarul Jack este cel care va trebui sa conduca misiunea de salvare a acesteia si sa ii invinga pe uriasi chiar pe taramul lor.

Actorii Nicholas Hoult, Ewan McGregor si Stanley Tucci aduc la viata personaje cu totul surprinzatoare, care au de indeplinit o misiune pe cat de periculoasa pe atat de amuzanta, la mari altitudini, in lumea fiorosilor uriasi.

Editiile pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD contin, in exclusivitate, o serie de elemente bonus interactive si amuzante: Invata sa devii ucigas neinfricat de uriasi, Nicholas Hoult este ghidul tau de-a lungul momentelor esentiale din film, Scene cazute la montaj si Galerie cu gafe.

Un produs marca Warner Bros. Pictures, distribuit de catre Pro Video, filmul Jack si Uriasii poate fi achizitionat din marile centrele comerciale si magazinele de specialitate, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 139.90 lei, 79.90 lei, respectiv 51.90 lei.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Un comentariu
  1. marius says:

    Liber la castiguri! Vrei cu adevarat sa castigi bani? Vrei mai multa siguranta pentru viitorul tau? Te asteptam in cel mai dinamic program de colaborare online la domiciliu, in timpul liber! Aici ai sansa unica si serioasa de a-ti completa rapid veniturile lunare! Trebuie doar sa ne contactezi cat mai repede posibil la adresa noastra de email:
    marius_meszaros@yahoo.com

Comenteaza