Barbati in Negru 3, acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD

Actorii Will Smith si Tommy Lee Jones refac binecunoscuta echipa intr-o noua lupta  impotriva extraterestrilor care ameninta planeta in Barbati in Negru 3, un film distribuit de Pro Video, din 25 septembrie pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD in toate magazinele de specialitate.

Cu efecte speciale si mai indraznete, o poveste de-a dreptul exploziva, dar si o distributie celebra care il include acum si pe actorul Josh Brolin, Barbati in Negru 3 se teleporteaza in trecut, unde misiunile agentilor J si K devin tot mai neobisnuite.

Costumele negre, creaturile terifiante aterizate de pe alta planeta si scenele comice nu lipsesc nici de aceasta data. Dintre toate lucrurile ciudate pe care le-a vazut si toti extraterestrii cu care s-a confruntat, nimic nu l-a uimit mai tare pe J (Will Smith) decat partenerul sau teribil de morocanos si sucit.

Dar atunci cand viata lui K (Tommy Lee Jones) si soarta planetei sunt puse la grea incercare, agentul J va trebui sa se intoarca in timp pentru a indrepta lucrurile. J descopera ca in univers exista secrete pe care K nu i le impartasise niciodata – secrete care se vor dezvalui treptat.

Actiunea pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD surprinde acum si cu premii de inalta definitie. Toti cei care vor achizitiona filmul pana pe 11 noiembrie 2012 in oricare dintre cele trei variante marcate cu un sticker special si se inscriu apoi, pe baza informatiilor solicitate pe site-ul www.provideo/mib 3, au sansa de a castiga un super televizor 3D si un sistem Home Cinema cu 3D BLU-RAY Player de la Philips.

Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de catre Pro Video, filmul Barbati in Negru 3 poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 139.90 RON, 79.90 RON si respectiv 51.90 RON.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza