Brad Pitt, primar in New Orleans?

bradpitt_1_410Un profesor din New Orleans a lansat o petitie online care ii indeamna pe semnatari sa voteze pentru includerea lui Brad Pitt in cursa pentru primaria acestui oras din Louisiana, precizand mai multe motive pentru care actorul american ar trebui sa devina primar.

“Daca il alegem primar pe Brad Pitt, atunci Angelina Jolie va devenit Prima Doamna a New Orleans-ului” si “publicitatea si toti fotografii il vor cauta pe primar, in loc ca primarul sa alerge dupa publicitate si diverse ocazii de a fi fotografiat”, a marturisit Thomas Bayer, profesor la Universitatea Tulane din New Orleans.

In plus, profesorul Bayer a continuat in aceeasi nota amuzanta: “Nu va mai trebui sa redenumim o strada in onoarea lui, deoarece Strada Pitt exista deja”.

Prin aceasta initiativa, Thomas Bayer spera ca Brad Pitt va fi inscris in cursa pentru alegerile locale din acest oras, ce vor avea loc in aprilie 2010.

Brad impreuna cu Angelina si cei sase copii s-au mutat in New Orleans la putin timp dupa ce uraganul Katrina a lovit orasul, in anul 2005.

Sursa: ProCinema

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Un comentariu
  1. marius says:

    Liber la castiguri! Vrei cu adevarat sa castigi bani? Vrei mai multa siguranta pentru viitorul tau? Te asteptam in cel mai dinamic program de colaborare online la domiciliu, in timpul liber! Aici ai sansa unica si serioasa de a-ti completa rapid veniturile lunare! Trebuie doar sa ne contactezi cat mai repede posibil la adresa noastra de email:
    marius_meszaros@yahoo.com

Comenteaza