Cavalerul Negru: Legenda Renaste, acum pe BLU-RAY si DVD

Castigatorul unui Premiu Oscar, Christian Bale revine pentru ultima data in rolul legendarului Batman in filmul Cavalerul Negru: Legenda Renaste, finalul epic cu o miza imensa, distribuit de Pro Video, din 28 noiembrie, in format BLU-RAY si DVD, in toate magazinele de specialitate.
Sub indrumarea prodigiosului regizor Christopher Nolan, actiunea filmului depaseste orice asteptari, fiind sustinuta impecabil atat de personajele familiare seriei, cat si de noile aparitii ca Bane sau Catwoman. Surprizele din Cavalerul Negru: Legenda Renaste vin de la interpretarile spectaculoase ale actorilor Tom Hardy, Anne Hathaway, Marion Cotillard sau Joseph Gordon-Levitt, aflati la prima colaborare cu seria Cavalerul Negru.

Au trecut 8 ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Batman a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii.

Dar totul se va schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasa se dovedeste a fi aparitia lui Bane, un terorist mascat al carui crud plan pentru Gotham il determina pe Batman sa iasa din exilul auto-impus. Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.

Filmul contine peste trei ore de elemente bonus, pe care le veti regasi exclusiv in editia pe BLU-RAY: Batmobil-urile -  pentru prima data in istorie, cinefilii au ocazia sa admire toate cele 5 batmobil-uri impreuna, Cavalerul la final – o analiza cuprinzatoare a modului in care Christopher Nolan si echipa lui au conceput povestea din Cavalerul Negru: Legenda Renaste ca un adevarat final epic al legendei Cavalerului Negru si multe altele.

In plus, fanii seriei pot face fotografii cu Batman si Catwoman ale caror manechine pot fi gasite in marime naturala, in exclusivitate, in magazinul Diverta din Baneasa Shopping City.

Un produs marca Warner Bros. Entertainment, distribuit de catre Pro Video, Cavalerul Negru: Legenda Renaste poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format BLU-RAY sau DVD, la un pret recomandat de 79.90 lei si 51.90 lei.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza