Comanda acum in avans Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1 de pe www.provideo.ro si castigi zeci de premii originale!

Pro Video lanseaza in premiera pe BLU-RAY si DVD filmul fenomen Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1, oferind totodata ocazia tuturor fanilor sa rezerve in exclusivitate filmul de pe www.provideo.ro.

Odata cu precomanda filmului Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1 in oricare dintre formatele DVD, BLU-RAY, DVD Lenticular sau BLU-RAY Lenticular, veti primi automat cadou o agenda originala marca Harry Potter.

Daca alaturi de film, rezervati in avans si pachetul de colectie Harry Potter 1-6 pe 12 discuri, cadourile originale se tripleaza si veti primi o agenda, o sapca si un tricou marca Harry Potter.

Intra acum pe site-ul www.provideo.ro, comanda si poti fi unul dintre castigatori! Fii printre primii care vor avea in colectia personala cel mai recent film din faimoasa serie! Livrarea se va face incepand cu 14  aprilie.

Magazinul on-line de muzica si film, www.provideo.ro, cuprinde cea mai larga paleta de filme lansate pe DVD si BLU-RAY. Cinefilii pot alege filme clasice, comedii savuroase, filme de groaza, actiune, musical-uri, filme romanesti sau documentare pentru o seara de relaxare. Nici cei mici nu au fost uitati: cele mai frumoase basme clasice ale copilariei, aventurile supereroilor si cele mai amuzante intamplari ale celebrilor Tom si Jerry sau Bugs Bunny au fost adunate in colectii speciale.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza