Cumpara astazi Libertatea si primesti Cronicile din Narnia pe DVD

Pro Video si ziarul Libertatea lanseaza pe 17 octombrie primul volum al unei mini-serii de doua DVD-uri de colectie, Cronicile din Narnia – Leul, vrajitoarea si dulapul, un film de Oscar, disponibil in toate chioscurile de specialitate.

Fanii seriei de succes au astazi ocazia sa intre in posesia incredibilei productii, care aduce in prim plan povestea a patru mici aventurieri care se joaca de-a v-ati ascunselea in casa de la tara a unui batran profesor. In momentul in care descopera sifonierul fermecat, micutii vor fi purtati in locuri la care nu au visat niciodata. Intrand pe usa sifonierului, ei parasesc Londra celui de-al doilea razboi mondial si patrund in spectaculosul univers paralel cunoscut sub numele de Narnia – un regat de basm, cu proportii magice, in care animalele padurii vorbesc, iar pe dealuri colinda fapturi mitologice.

Insa tinutul Narnia a fost blestemat sa sufere o iarna care nu se mai termina niciodata, sub domnia Vrajitoarei Albe, Jadis. Acum, ajutati de conducatorul de drept al Narniei, inteleptul Leu Aslan, cei patru copii Pevensie isi vor descoperi propriile puteri si vor conduce Narnia intr-o batalie spectaculoasa, pentru a elibera acest tinut de sub sclavia glaciala a Vrajitoarei. Apeland la temele nepieritoare ale Binelui si Raului, precum si la puterea familiei, curajului si sperantei, chiar si în cele mai sumbre momente, LEUL, VRAJITOAREA SI DULAPUL este o poveste clasica a vremurilor noastre.

Nu ratati editia speciala de astazi a ziarului Libertatea si pentru doar 12,99 RON intrati in posesia unui film pe placul intregii familii, o productie castigatoare a Premiului Oscar.
Pentru colectionarii impatimiti, Pro Video anunta lansarea celui de-al doilea volum al colectiei pe care ziarul Libertatea il va lansa pe piata luni, 24 octombrie, in continuarea mini-seriei, Cronicile din Narnia – Printul Caspian.

Share and Enjoy:
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • MySpace
2 comentarii
 1. MATOI IONICA DANA says:

  Buna ziua,
  Va scriu din dorinta de a ma ajuta intr-o mica problema.
  Am achizitionat multe din numere ziarului Libertatea, inclusiv cu cele 2 DVDuri Cronicile din Narnia.
  Insa cei 2 copii ai mei ( in varsta de 4 ani si de 8 ani ) au fost fascinati de aceasta poveste si au urmarit aceste dvd-uri de extrem de multe ori, astfel incat au reusit sa le strice.
  Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta sa ma indrumati cum asi putea sa le achizitionez din nou.

  Astept un raspuns si va multumesc anticipat.
  cu stima, ionica matoi

 2. Madi says:

  Buna ziua,

  Puteti gasi cele 2 DVD-uri intr-un pachet de colectie pe site-ul http://www.provideo.ro, la doar 29.90 lei. Acesta este linkul: http://www.provideo.ro/Catalogs/Filme/Pachete/Cronicile-din-Narnia-Editie-de-colectie-de-2-filme/7752r.aspx.

Comenteaza