Cumpara ziarul Libertatea si intregeste-ti colectia Cronicile din Narnia pe DVD

Pro Video si ziarul Libertatea lanseaza incepand de luni, 24 octombrie, cel de-al doilea volum al mini-seriei de doua DVD-uri de colectie, Cronicile din Narnia: Printul Caspian, o noua aventura fermecatoare, disponibila in toate chioscurile de specialitate.

De-a lungul intregii saptamani, fanii minunatei serii Disney isi vor putea intregi colectia de doua DVD-uri achizitionand ziarul Libertatea impreuna cu filmul Cronicile din Narnia: Printul Caspian.

La un an dupa incredibilele intamplari din Leul, Vrajitoarea si Dulapul, cei patru frati Peter, Susan, Edmund si Lucy se reintorc pe taramul fermecat din Narnia, unde timpul a trecut mult mai repede si unde un nou pericol e pe cale sa distruga frumusetea si armonia locului.

Cei patru copiii fac cunostinta cu tanarul print Caspian, mostenitorul la tron al Narniei, care este fortat sa se ascunda pentru ca unchiul sau Miraz doreste sa il ucida pentru a-si urca propriul fiu pe tron. Impreuna cu viteazul print, un gnom prietenos, un soricel curajos si cativa narnieni neinfricati, copiii pornesc intr-o calatorie epica pentru a-l gasi pe leul Aslan si a-l infrange pe Miraz, restaurand astfel magia si pacea in regat.

Un film marca Walt Disney, distribuit de Pro Video, Cronicile din Narnia: Printul Caspian poate fi achizitionat impreuna cu editia speciala a ziarului Libertatea, incepand de luni, 24 octombrie, la un pret special de doar 12,99 RON, de la toate chioscurile de specialitate.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza