Doamna si Vagabondul, acum pe BLU-RAY si DVD

Una dintre cele mai frumoase povesti clasice recomandate intregii familii, animatia Walt Disney Doamna si Vagabondul te aduce intr-o lume plina de magie si culoare, din 8 februarie pe DVD si BLU-RAY Diamond Edition.

Filmul Doamna si Vagabondul a cucerit generatii intregi de copii, care au urmarit fermecati aventurile rasfatatei cateluse Lady si ale lui Tramp, un maidanez rebel, dar cu inima de aur.

Cand matusa Sarah vine sa aiba grija de micutul familiei, impreuna cu cele doua pisici viclene ale sale, Lady se simte marginalizata si fuge de acasa. Astfel, il intalneste pe Tramp, un caine fara stapan, care ii va face cunostinta cu noi aventuri incantatoare si peripetii palpitante.

Cu o grafica deosebita, cantece de neuitat si una dintre cele mai mari povesti de dragoste din toate timpurile, Doamna si Vagabondul va incanta acum o noua generatie de copii, dar si de adulti.

Despre cum a aparut ideea filmului, dar si alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteti afla urmarind elementele bonus exclusive de pe DVD si BLU-RAY Diamond Edition: Diane Disney Miller despre tata, CatelPedia: despre catei, Descoperiti BLU-RAY 3DTM cu Timon si Pumbaa, Muzica si altele.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, animatia Doamna si Vagabondul este disponibil in format BLU-RAY Diamond Edition si DVD in centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si pe site-ul www.provideo.ro, la un pret recomandat de 79.90 RON, respectiv 54.90 RON.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza