Dragostea primeste a doua sansa in Juramantul, acum pe BLU-RAY si DVD

Rachel McAdams si Channing Tatum demonstreaza ca iubirea adevarata poate depasi barierele ratiunii, in filmul romantic Juramantul, distribuit de Pro Video in format BLU-RAY si DVD, din 20 iunie, in toate magazinele de specialitate.

Inspirata dintr-un caz real si regizata de Michael Sucsy, povestea de dragoste este abordata intr-o maniera pe cat de romantica, pe atat de actuala si emotionanta, bazandu-se mai mult pe trairile sincere ale protagonistilor, decat pe impactul efectelor speciale.

Paige si Leo (Rachel McAdams si Channing Tatum) formeaza un cuplu de proaspat casatoriti extrem de fericiti, a caror viata se schimba radical in urma unui accident de masina. In timp ce Leo scapa cu doar cateva rani usoare, sotia lui intra in coma pentru o perioada destul de lunga si se trezeste cu grave pierderi de memorie.

Drama celor doi abia acum incepe, deoarece Paige nu-si mai aminteste nimic din viata traita alaturi de sotul ei si se intoarce la parintii ei cu care are o relatie destul de ciudata. In pofida tuturor complicatiilor, Leo va face tot posibilul sa recastige inima sotiei si sa isi reconstruiasca mariajul.

Despre cum a aparut ideea filmului, dar si alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteti afla urmarind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY si DVD: 3 scurt-metraje, Galerie de gafe, Scene cazute la montaj si multe altele.

Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de catre Pro Video, filmul Juramantul poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza