Entuziasm maxim la super lansarea Harry Potter si Printul Semipur pe DVD si Blu-Ray

Harry_Potter_4Weekendul acesta a avut loc mult-asteptata lansare a filmului Harry Potter si Printul Semipur pe DVD si Blu Ray, in Carrefour Orhideea. Intr-un decor magic, sustinut de prezenta animatorilor Harry Potter, precum si a celebrilor profesori de magie Lord Magnus Arcturus, Mr. Arsenius Trasnelius si Ms. Petrova Vulchanov, zeci de micuti au intampinat cu urale lansarea pe DVD a celei mai recente ecranizari a francizei Harry Potter.

Micutii prezenti la eveniment nu s-au sfiit sa-si arate entuziasmul si au participat cu indarjire la toate cursurile din cadrul Atelierului de Magie Harry Potter, precum si la numeroasele concursuri cu premii originale, organizate de Pro Video.

Dupa ce au invatat de la trasnitii profesori Lord Magnus Arcturus, Mr. Arsenius Trasnelius si Ms. Petrova Vulchanov cum sa prepare ceata, fanii Harry Potter prezenti la eveniment au profitat de ocazie si au participat in numar impresionant si la sesiunea de face painting.

Printre copiii prezenti la eveniment s-au numarat si Jenifer Dumitrascu si Ionut Bora, celebrii interpreti ai serialului Ingerasii, difuzat pe Acasa Tv.

Evenimentul organizat de Pro Video, cu sprijinul Fun Science si Zurlilandia a fost considerat un succes atat de parintii prezenti la eveniment, cat si de micuti, care fara exceptie au fost recompensati cu premii originale marca .

Distribuit in exclusivitate de catre Pro Video, filmul Harry Potter si Printul Semipur poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD si Blu Ray. Mai mult, fanii se vor putea delecta si cu editia speciala lenticulara – pe fata carcasei DVD-ului succedandu-se doua imagini din film, in functie de unghiul din care este privita.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza