Fantomele Fostelor Iubite, o comedie romantica seducatoare, acum in format DVD si Blu Ray!

443313l-580x400-n-ca8e0cbfUn burlac ametitor de atragator interpretat de fermecatorul Matthew McConaughey, prezenta placuta a actritei Jennifer Garner si aparitia senzationala a lui Michael Douglas, transforma filmul Fantomele Fostelor Iubite/Ghosts of Girlfriends Past intr-o comedie exceptionala. Distribuit pe DVD si Blu-ray de catre Pro Video, Fantomele Fostelor iubite se anunta a fi un film moralizator la care se va rade cu pofta.

Cu mai multe comedii romantice de succes in filmografie, Mark Waters (,,Mean Girls”, ,,Head over heels”, ,,Freaky Friday”) reuneste in aceasta adaptare foarte libera a nuvelei lui Charles Dickens (,,Colind de Craciun”), o distributie de invidiat. Matthew McConaughey (,,Aurul nebunilor”), Jennifer Garner (,,Alias”, ,,Elektra”) si Michael Douglas (,,Instinct primar”, ,,Atractie fatala”) sunt doar cateva nume ale cinematografiei americane care vor incanta publicul in comedia de succes, Fantomele Fostelor Iubite.

Fotograful de celebritati, Connor Mead (Matthew McConaughey), apreciaza libertatea, distractia si femeile… fix in aceasta ordine. Un burlac convins, pentru care femeile par sa fie trecute in categoria accesoriu, renumitul fotograf este, la o prima vedere, doar un alt Cassanova fara scrupule. Atitudinea defensiva fata de dragoste a acestuia si spiritul sau delasator ajung sa puna in pericol chiar si nunta singurului sau frate, Paul (Breckin Meyer). Cu toate acestea, sarmul si energia actorului vor incanta publicul feminin intr-o comedie in care totul se desfasoara intr-un ritm ametitor. Situatiile neprevazute culmineaza cu o intalnire mai putin obisnuita a lui Connor cu fantoma unchiului sau,Wayne (Michael Douglas), si cu o calatorie fantezista, amuzanta si plina de revelatii printre relatiile lui trecute, prezente si viitoare alaturi de trei fantome amuzante. Astfel, dintr-un cuceritor insensibil, Connor isi da seama ca Jenny (Jennifer Garner), prietena sa din copilarie, s-ar putea sa fie chiar sufletul sau pereche.

Fantomele Fostelor Iubite, distribuit de Pro Video, poate fi achizitionat in format DVD si Blu Ray din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si online de pe site-ul www.provideo.ro.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza