Fata cu dragon tatuat, acum pe BLU-RAY si DVD

Regizat de celebrul David Fincher si premiat cu un Oscar pentru “Cel mai bun montaj”, thrillerul Fata cu dragon tatuat este o poveste plina de suspans, intrigi politice si mistere, disponibila din 18 aprilie pe BLU-RAY si DVD, in toate magazinele de specialitate partenere Pro Video.  

Adaptare a romanului suedez de succes scris de Stieg Larsson, filmul mult asteptat de fanii genului reuneste o distributie de exceptie din care fac parte Daniel Craig, Rooney Mara Christopher Plummer si Robin Wright.

În centrul actiunii se afla un jurnalist cazut in dizgratie (Daniel Craig) care,  impreuna cu o tanara excentrica acoperita de tatuaje si pierce-uri (Rooney Mara), vor incerca sa descopere motivul unei misterioase disparitii din urma cu mai bine de 40 de ani. Insa, pe parcursul investigaiei, cei doi descopera o retea imensa de coruptie la care nu s-ar fi asteptat niciodata.

Despre cum a aparut ideea filmului, dar si alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteti afla urmarind cele aproape patru ore de elemente bonus exclusive de pe BLU-RAY si DVD, care contin mai multe interviuri cu actorii, scene cazute la montaj, filmari de la repetitii sau probe si comentariile audio ale regizorului David Fincher.

Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de catre Pro Video, filmul Fata cu dragon tatuat poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 79.90 RON si 51.90 RON.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza