Furia Titanilor de pe marile ecrane iti ofera reducere la Infruntarea Titanilor pe BLU-RAY si DVD

Dupa imensul succes al filmului Infruntarea Titanilor, distribuit acum pe BLU-RAY si DVD de Pro Video, legendara confruntare dintre oameni, zei si titani continua cu pelicula Furia Titanilor, o productie Warner Bros. Pictures, adusa pe marile ecrane din tara in 3D si IMAX® 3D de catre MediaPro Distribution, incepand cu 30 martie.

Fanii celebrei aventuri, care ii are in rolurile principale pe Sam Worthington, Liam Neeson si Ralph Fiennes, vor putea viziona filmul Furia Titanilor la cinematografele din tara, iar pe baza biletului achizitionat vor primi un voucher care garanteaza o reducere de 50% la achizitionarea filmului Infruntarea Titanilor pe BLU-RAY sau DVD, exclusiv  de pe site-ul www.provideo.ro.

Pentru a va bucura de reducere, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pana pe 15 iunie pe site-ul www.provideo.ro, sa lansati comanda online pentru DVD-ul sau BLU-RAY-ul Infruntarea Titanilor si sa introduceti codul de reducere de pe voucher in campul dedicat din pagina cosului de cumparaturi.

In Infruntarea Titanilor, oamenii se razvratesc impotriva zeilor, iar Hades (Ralph Fiennes) il convinge pe Zeus (Liam Neeson) sa dezlantuie asupra omenirii Kraken-ul, monstrul creat pentru a invinge titanii, riscand eliberarea acestora. Este prilejul perfect pentru a prelua supermatia Olimpului. Insa Perseu (Sam Worthington), fiul lui Zeus, crescut pe Pamant de o familie de pescari, porneste la lupta pentru a salva omenirea si a restabili balanta puterii in Olimp.

Acum, Furia Titanilor ii gaseste pe zei in pericolul de a-si pierde nemurirea, precum si controlul asupra titanilor si al liderului lor de temut: Kronos, tatal celor trei frati Zeus, Hades si Poseidon. Hades si Ares (Edgar Ramirez) schimba tabara si fac o alianta cu Kronos, fara sa le pese ca eliberarea titanilor ar insemna sfarsitul lumii. Astfel, pentru ca infernului sa nu se dezlantuie pe pamant, Perseu si Zeus trebuie sa coboare ei in adancurile iadului.

Furia Titanilor, un film adus de MediaPro Distribution, poate fi vizionat in cinematografele din tara incepand cu 30 martie, iar pe baza biletului achizitionat poate fi comandata prima parte a aventurii, Infruntarea Titanilor, pe DVD sau BLU-RAY la jumatate de pret, doar pe www.provideo.ro.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza