Gerard Butler este Motivat sa ucida, acum si pe DVD!

LawAbidingCitizen_packshotLa scurt timp de la interpretarea sa din Gamer – Jocul Supravietuirii, carismaticul actor Gerard Butler revine cu un nou rol memorabil in Motivat sa ucida, un thriller inteligent si extrem de antrenant, din 3 februarie pe DVD.

Clyde Shelton (Gerard Butler) este un inventator stralucit care duce o viata fericita alaturi de familie. Totul pana in momentul in care asista neputincios la uciderea cu bestialitate a fiicei si sotiei sale, in propria sa casa. Cei doi asasini sunt prinsi, iar tanarul procuror adjunct Nick Rice (Jamie Foxx) este fortat de seful sau sa accepte o intelegere cu unul dintre criminali. Acesta primeste o pedeapsa infima, in timp ce complicele sau este condamnat la moarte. Greseala este fatala, pentru ca Shelton porneste o cruciada sangeroasa impotriva sistemului. Imediat cum iese din inchisoare, dupa o sentinta de 10 ani, ucigasul care nu a platit pentru fapta sa este asasinat, Clyde Shelton recunoscandu-si crima fara nicio urma de regret. Mai mult, el ii da un ultimatum procurorului: fie este schimbat sistemul judiciar, fie toti cei implicati in procesul de acum 10 ani vor muri. Desi in inchisoare, el orchestreaza cu maiestrie cele mai spectaculoase asasinate, imposibil de anticipat sau prevenit de catre autoritati. Motivat_sa_ucida2_resize

In regia lui F. Gary Gray, Motivat sa ucida este un film menit sa te puna pe ganduri. Lupta cu sistemul este de multe ori o lupta pierduta, insa Gerard Butler este un justitiar diabolic si de neoprit intr-un thriller fascinant. O poveste despre dreptate si razbunare, Motivat sa ucida aduce in prim plan atat carentele unui sistem judiciar, cat mai ales forta interioara a unui om de a depasi momentele tragice, in care ii sunt rapite fara mila cele mai dragi persoane.


Motivat sa ucida
poate fi achizitionat de pe site-ul www.provideo.ro.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza