Gran Torino, ultimul film al lui Clint Eastwood, acum pe DVD si in format Blu Ray!

gran-torino-movie-32Pro Video lanseaza din 17 august in format DVD si Blu Ray filmul Gran Torino, care incheie cariera de actor a celebrului Clint Eastwood, readucand-ul in atentia publicului cinefil, atat in calitate de actor, cat si de regizor al productiei.

Filmul, intitulat dupa un model Ford vechi din 1972, Gran Torino, este un manifest fata de cultivarea si perpetuarea valorilor autentice americane. Walt Kowalski (Clint Eastwood), un veteran al razboiului din Coreea, care si-a pierdut intre timp sotia si copiii, refuza sa se mute din cartierul sau din Detroit impanzit acum mai mult ca niciodata de asiatici, pe care, de altfel, batranul morocanos nu ii prea agreeaza. Blazat si ursuz, Walt duce un trai monoton si gaseste placere doar in plimbarile pe care le face in masina sa Ford Gran Torino, care devine la un moment dat parte dintr-un ritual de initiere a unor bande de cartier. Astfel, tanarul sau vecin, Thao (Bee Vang) este obligat de banda lui Hmong sa fure celebra masina, Ford Gran Torino, momentul marcand inceputul unei relatii de prietenie dintre Walt si vecinii sai, o familie de imigranti asiatici. Evenimentele ulterioare ii vor demonstra lui Walt ca si atunci cand viata pare ca a oferit totul, ultima lectie poate fi cea mai importanta.

Gran Torino, disponibil acum in format DVD si Blu Ray, reda o emotionanta poveste despre iertare si prietenie, despre diferente culturale, despre toleranta si redescoperirea sensului vietii, aducandu-i in palmares celebrului cineast premiul National Board of Review la categoria „Cel mai bun actor”, pentru interpretarea batranului Kowalski.

Gran Torino, distribuit de Pro Video, poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro incepand cu data de 17 august.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza