Harry Potter si Printul Semipur, acum pe DVD si Blu Ray!

HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCEPro Video lanseaza pe DVD si Blu Ray Harry Potter si Printul Semipur, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2009.

Actorii britanici Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson revin in Harry Potter si Printul Semipur, cea mai recenta ecranizare a francizei cu cele mai mari incasari din toate timpurile la nivel mondial. Faimosii vrajitori incep un nou an scolar mai imprevizibil, mai plin de aventuri si suspans ca niciodata.

Regizorul David Yates (,,Harry Potter si Ordinul Phoenix”) a reusit sa surprinda in Harry Potter si Printul Semipur pasiunile si framantarile de sine ale unor personaje mult mai mature si mai bine construite. Amprenta regizorala a acestuia ii va incanta pe fani si in ultimele doua ecranizari ale faimoasei serii: ,,Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1 si Partea 2”, care vor fi lansate in urmatorii doi ani.

Cu un premiu in palmares la ,,Teen Choice Award”, la categoria ,,Choice Summer Movie”, Harry Potter si Printul Semipur este un film de aventuri din care nu vor lipsi momentele tensionate, misterele greu de descifrat sau magia celor mai noi vraji. Intrepatrunderea dintre Lumea Incuiatilor si Lumea Vrajitorilor aduce noi pericole si deconspira secrete din ce in ce mai bine ascunse, vrajitorul Harry si prietenii sai fiind, ca de obicei, in centrul peripetiilor. Pe langa luptele cu creaturi fabuloase si forte malefice, cei trei adolescenti se confrunta si cu primele emotii ale iubirii, creand adevarate triunghiuri amoroase.

Fanii Harry Potter se vor putea delecta, la achizitionarea DVD-ului sau a Blu Ray-ului cu scene suplimentare, care ii vor introduce in universul personajelor si al lumii celebrilor vrajitori de la Hogwarts. Printre bonusuri se numara J.K. Rowling: Un An de Viata – o privire din interior asupra ,,Calatoriei, Creatiei si Lansarii Cartii Finale”. In plus, actorii din distributie devin Ghizi Personali in Cunoasterea Diverselor Aspecte ale realizarii Filmelor (Editarea, Machiajul, Cascadorii, Creatia Decorurilor, Costumelor), O privire pe furis spre Lumea Vrajitoreasca a lui Harry Potter de la Universal Orlando Resort, Ce este in mintea ta? (intrebari si raspunsuri fulger cu actorii si echipa de productie), One Minute Drills (scurte descrieri ale actorilor despre personajele pe care le interpreteaza).

Distribuit in exclusivitate de catre Pro Video, filmul Harry Potter si Printul Semipur poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD si Blu Ray Mai mult, fanii se vor putea delecta si cu editia speciala lenticulara – pe fata carcasei DVD-ului succedandu-se doua imagini din film, in functie de unghiul din care este privita.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza