Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2, din noiembrie pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD

Dupa 10 ani de la prima intalnire cu publicul, Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson se intorc in confruntarea finala dintre Harry Potter si marele sau dusman Lordul Cap-de-Mort, in Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2, distribut de Pro Video, din 15 noiembrie, pe BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY Combo Pack si DVD.

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 este ultima, dar si cea mai spectaculoasa  aventura din seria de opt filme a tanarului vrajitor de la Hogwarts, oferind pentru prima oara fanilor o experienta cinematografica unica, datorata inaltei tehnologii 3D imprimata acum si in format BLU-RAY.  

In aceasta parte finala, batalia dintre bine si rau capata proportii colosale. Miza este uriasa si nimeni nu mai este in siguranta. Asadar, lui Harry Potter (Daniel Radcliffe) ii revine imensa responsabilitate de a face sacrificiul suprem pentru a infrange fortele raului si pe maleficul Lord Cap-de-Mort, interpretat de Ralph Fiennes.

La fel ca prima parte a ecranizarii ultimei carti, continuarea Harry Potter si Talimanele Mortii: Partea 2 este regizata de David Yates, acesta semnand deja al patrulea film din franciza. Interpretand pentru ultima data legendarele personaje care le-au adus faima la nivel mondial, actorii Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson, isi iau ramas bun de la fani alaturi de alti actori celebri precum: Ralph Fiennes, Maggie Smith, Helena Bonham Carter si Robbie Coltrane, ducand la bun sfarsit cu stil decada Harry Potter.

Ecranizare dupa celebrele carti pentru copii ale lui J.K. Rowling, seria Harry Potter este cea mai profitabila franciza a tuturor timpurilor, un record mondial pe care il detine incepand din 2009, odata cu lansarea celei de-a sasea parti Harry Potter si Printul Semipur.

Un produs marca Warner Home Video, distribuit de Pro Video, Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 va fi disponibil din 15 noiembrie in format BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY Combo Pack si DVD.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza