Intriga schimba istoria in Anonim, acum pe BLU-RAY si DVD

In regia celebrului Roland Emmerich, thriller-ul Anonim este un film spectaculos despre jocuri politice, iubiri interzise si teorii conspirative halucinante, disponibil din 7 martie pe BLU-RAY si DVD, in toate magazinele de specialitate partenere Pro Video.

O poveste sensibila care a intrigat academicieni si personalitati culturale de-a lungul mai multor secole, filmul Anonim isi propune sa faca lumina intr-unul dintre cele mai controversate subiecte: cine a fost adevaratul autor al operelor semnate de William Shakespeare?

Expertii au avut dezbateri aprinse, s-au scris carti, iar intelectualii au facut tot posibilul pentru a demonta teoriile aparute in jurul celor mai cunoscute opere ale literaturii englezesti.

Plasat intr-un context politic instabil, in care nobilii avizi de putere lupta pentru succesiunea la tronul Elisabetei I, filmul Anonim va surprinde printr-o poveste controversata, o actiune cu multe rasturnari de situatie si efecte speciale de amploare.

Adept al teoriei conform careia exista un alt autor al operelor semnate de Shakespeare, regizorul Roland Emmerich isi valideaza argumentele adunand o distributie impresionanta din care fac parte Rhys Ifans, castigatoarea unui Premiu Oscar Vanessa Redgrave, Joely Richardson, Davis Thewlis si Jamie Campbell Bower.

Despre cum a aparut ideea filmului, dar si alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteti afla urmarind elementele bonus exclusive de pe DVD si BLU-RAY: Comentarii cu regizorul Roland Emmerich si scenaristul John Orloff, Scene cazute la montaj, Cine este adevaratul William Shakespeare?, Discursul.

Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de catre Pro Video, filmul Anonim poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 51.90 RON si 79.90 RON.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza