Kristen Bell si Josh Duhamel experimenteaza Amor la Roma, acum pe DVD!

Dragostea care apare atunci cand te astepti mai putin are un farmec aparte, iar Kristen Bell si Josh Duhamel nu se abat de la regula experimentand pe neasteptate atractia la prima vedere. Din 7 iulie, puteti urmari incercarile amuzante prin care vor trece cei doi pana sa isi dea seama ca sunt intr-adevar meniti sa fie impreuna in comedia romantica Amor la Roma/ When in Rome, disponibila pe DVD.

Ea este curator la muzeul Guggenheim, cam obsedata de munca, recent iesita dintr-o relatie si fara sperante de a se indragosti prea repede in viitorul apropiat. El este un barbat extrem de atragator, fost fotbalist de profesie si deschis oricarei provocari. Beth (Kristen Bell) si Nick (Josh Duhamel) se vor intalni din intamplare in Roma, la nunta surorii ei mai mici si in ciuda atractiei imediate dintre cei doi soarta le va pune cateva piedici pana sa ii aduca impreuna. Ametita de cele cateva pahare de sampanie baute in plus care ii accentueaza starea de tristete, Beth gaseste un mod original de a se distra. Sperand ca va atrage iubirea de partea ei fura monezile aruncate de trecatori in Fontana di Amore si fara sa vrea va activa o legenda urbana arhicunoscuta, dezlantuind asupra sa iubirea mai multor barbati.

Lipsita de pretendenti pana de curand, Beth se vede nevoita acum sa faca fata dintr-o data demersurilor de cucerire initiate cu mult entuziasm si insistente de un iluzionist amator, de un patron al unei firme de mezeluri, de un pictor ratat, precum si de un manechin foarte plin de sine. Asaltata de acestia, dar si de carismaticul Nick, tanara va reusi cu greu sa discearna intre realitate si mit.

In regia lui Mark Steven Johnson (Ghost Rider, Daredevil), comedia Amor la Roma/ When in Rome va face cu siguranta deliciul publicului, oferind cateva zeci de minute bune de replici haioase si rasturnari de situatie, creand totodata empatie fata de povestea antrenanta a celor doi indragostiti.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, Amor la Roma/ When in Rome poate fi achizitionat in format DVD din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza