Legende din Regatul Bufnitelor, disponibil acum si online!

Incepand de marti, 10.05.2011, filmul Legende din Regatul Bufnitelor/ Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole poate fi vizionat online, in exclusivitate pe site-urile www.muvix.ro si www.mediadirect.ro.

Bazat pe seria de volume ,,Guardians of Ga’Hoole”, de Kathryn Lasky, filmul Legende din Regatul Bufnitelor/ Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole marcheaza debutul regizoral in animatie al cineastului Zack Snyder. Pelicula, poate fi vizionata online, in depline conditii legale, pe site-urile www.muvix.ro si www.mediadirect.ro.

Spectaculos prin efectele vizuale de exceptie, filmul este o incursiune fantastica si palpitanta in regatul bufnitelor. Pentru Soren, povestile spuse in fiecare seara de tatal sau reprezinta cel mai frumos moment al zilei, determinand-ul sa viseze la ziua in care el insusi va deveni un adevarat erou. Dar, legendele vor deveni realitate mai repede decat s-ar fi asteptat atunci cand doi vor fi rapiti chiar de cei din Armata Purilor. Continuand sa creada in legendele pe care le iubeste atat de mult, Soren ii va gasi pe Gardieni si impreuna cu acestia va pune la cale o evadare spectaculoasa, devenind eroul propriilor povesti.

Cu o serie de actori de renume, Helen Mirren, Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Abbie Cornish, care dau viata personajelor inaripate, Legende din Regatul Bufnitelor/ Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole este un film de aventura fantastic, potrivit pentru intreaga familie.

Intra pe site-urile www.muvix.ro sau www.mediadirect.ro, creeaza-ti un cont, achita taxa si urmareste online filmul Legende din Regatul Bufnitelor/ Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole.

Vezi acum direct de la calculatorul tau, oriunde si oricand, cele mai bune filme in conditii legale! Cu o variata oferta de filme de cea mai buna calitate: Totul despre sex 2/ Sex and the City 2, Harry Potter si Camera Secretelor/ Harry Potter and the Chamber of Secrets, Portocala Mecanica/ A Clockwork Orange, Ingerul pazitor/ City of Angels, Un American la Paris/ An American in Paris, Doctor Zhivago, Ben Hur, Pe aripile vantului/ Gone With the Wind sau Mata Hari, acum ai propriul cinema la tine acasa!

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza