Magia filmelor la tine acasa si-a desemnat marele castigator!

Concursul “Magia filmelor la tine acasa”, desfasurat pe site-ul www.provideo.ro in perioada 20 aprilie – 5 iulie a ajuns la final odata cu desemnarea marelui castigator.

Domnul Cristian Mihutoiu a castigat marele premiu care consta intr-un Home Theater Soundbar cu televizor LCD marca LG plus Trilogia Stapanul Inelelor in format Blu-ray. Pe toata perioada desfasurarii concursului acesta a plasat pe site-ul www.provideo.ro mai multe comenzi in valoare minima de 200 de lei, sporindu-si astfel sansele de castig.

Extrem de incantat de magia premiului, domnul Mihutoiu ne-a acordat un scurt interviu in care ne-a marturisit cum a inceput pasiunea sa pentru filme si motivele pentru care a ales sa devina client fidel al magazinului online www.provideo.ro. Pentru acesta, filmele au devenit o pasiune in urma cu 5 ani si de atunci nu se poate lipsi de nicio lansare pe DVD care il intereseaza. Cel mai mult ii plac filmele de razboi, SF, thrillere, aventuri sau filmele de dragoste. Vizionarea unui astfel de film presupune un intreg ritual de pregatire, de la care nu lipsesc prietenii, familia si bineinteles popcornul.

La magazinul online de film www.provideo.ro castigatorul nostru a ajuns in timp ce urmarea programul saptamanal de pe site-ul cinematografului Hollywood Multiplex. Ne-a declarat ca www.provideo.ro i se pare excelent, motiv pentru care va continua sa isi comande online filmele preferate.

In momentul interviului, domnul Mihutoiu ne-a marturisit ca abia asteapta sa isi instaleze noul Home Cinema si primul film pe care il va urmari la el va fi Avatar.

Pe langa marele premiu, de-a lungul desfasurarii concursului au fost desemnati saptamanal si 10 norocosi castigatori a cate unui Blu-ray Player marca LG plus filmul Vagabondul Milionar pe Blu-ray: Dragusin Vasile, Mitroi Gheorghita, Groseanu Alexandru, Druga Cristian, Misici Milutin, Caprita Teodor, Rachieru Ioan Lucian, Dabija Lucian Mihai, Beatrice Oprea si Cristina Grigore.

Magia filmelor la tine acasa” este primul concurs de amploare prin care magazinul online www.provideo.ro isi premiaza clientii si incurajeaza consumul de filme originale pe suport Blu-ray sau DVD. Urmeaza si alte surprize!

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza