Mananca Roaga-te Iubeste acum pe Blu-ray si DVD!

Eat Pray Love/Mananca Roaga-te Iubeste, mult asteptata productie adaptata chiar dupa memoriile faimoasei scriitoare Elizabeth Gilbert, este disponibila pe Blu-ray si DVD incepand cu 16 februarie in toate magazinele partenere Pro Video.

Avand-o in rolul principal pe Julia Roberts, una dintre cele mai apreciate actrite ale Hollywood-ului, filmul a atras cu siguranta atentia nu doar reprezentantelor sexului frumos. Desi povestea se axeaza in principiu pe regasirea interioara a unei femei trecute de prima tinerete si care incearca sa isi revina dupa o casatorie esuata, ideile de baza pot fi transpuse cu usurinta in viata oricui va urmari filmul. E adevarat ca nu oricine are posibilitatile financiare sau spirituale de a face un an de pauza in propria viata si de a se dedica doar lucrurilor cu adevarat placute, insa tocmai asta face ca actiunea filmului Eat Pray Love/Mananca Roaga-te Iubeste sa te prinda inca de la inceput.

Nemultumita de turnura pe care a luat-o viata ei, Elizabeth Gilbert se decide sa plece timp de un an intr-o calatorie care se va dovedi initiatica si revelatoare. Dupa o relatie fugara cu un tanar actor, aceasta isi incepe periplul printr-o incursiune gastronomica in Italia. De aici porneste increzatoare catre India, unde isi doreste nu doar o imbogatire spirituala, ci incearca mai degraba sa descopere sensul ascuns al lucrurilor din jurul ei. Si pentru ca ciclul nu ar fi complet fara retrairea intensa si profunda a iubirii impartasite, popasul in Bali i-l va aduce in viata pe Felipe (Javier Bardem) cu ajutorul caruia isi va da seama cum e sa traiesti si sa experimentezi fara regrete.

Dincolo de frumusetea locurilor prin care te vei lasa purtat pe parcursul celor aproximativ doua ore, filmul transmite si un mesaj edificator, provocandu-te sa iti reevaluezi viata, sa nu iti fie frica sa iei decizii, dar cu atat mai mult sa nu uiti ca experimentand lucruri noi iti poti gasi cu adevarat fericirea.

Despre cum a aparut ideea filmului, dar si alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteti afla urmarind elementele bonus de pe DVD si Blu-ray: Lasa-te purtat in aventura cu versiunea regizorala! – include si versiunea cinematografica originala si momente din timpul filmarilor prezentate de regizorul Ryan Murphy, Elemente exclusiv pe Blu-ray: Interviuri cu Julia Roberts, scriitoarea Elizabeth Gilbert si regizorul Ryan Murphy despre aventurile traite in timpul filmarilor si cum au reusit sa dea viata acestui inspirant best-seller.

Un produs marca Sony Pictures Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, Eat Pray Love/Mananca Roaga-te Iubeste poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD sau Blu-ray.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza