Matthew McConaughey a gasit femeia perfecta

Intr-un interviu acordat revistei Esquire, Matthew McConaughey a declarat ca partenera sa de viata, Camila Alves, este femeia cu care vrea sa isi petreaca tot restul vietii. Acesta considera ca cei doi sunt meniti unul pentru celalalt.

Matthew si Camila, care este model si prezentatoare tv, au inceput relatia in 2006 si au impreuna doi copii, o fata de numai un an, pe nume Vida si baietel de doi ani pe nume Levi. Actorul a mai declarat in acelasi interviu ca ea este femeia care l-a facut sa isi doreasca sa aseze la casa lui si sa isi re-evalueze viata. “Am gasit-o pe femeia cu care sa imi impart viata, cu care sa imi intemeiez o familie”.

Chiar daca actorul a declarat toate acestea, cei doi nu se vor casatori prea curand, ba chiar actorul a spus ca ca nu este treaba nimanui de ce nu fac acest pas cei doi. Tot pentru Esquire, Matthew McConaughey a mai declarat ca deseori, publicul are o perceptie gresita asupra lui. “Sunt genul de persoana care imi place sa ma distrez, sa ies cu prietenii, sa ma plimb, dar in acelasi timp sunt si un om de familie. Si am muncit mult pentru ajunge in acest punct al vietii si al carierei, dar publicul nu stie intotdeauna adevarata mea fata” a declarat actorul.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza