Mica Sirena vine in premiera pe DVD, din 2 septembrie

Cufarul Disney cu animatii clasice se redeschide si prezinta vastul univers subacvatic in Mica Sirena, un film distribuit de Pro Video, in premiera pe DVD, din 2 septembrie, in toate magazinele de specialitate.

Pastrand imaginea si muzica in versiunea originala, Mica Sirena, una dintre cele mai indragite animatii din toate timpurile, te provoaca sa redescopei emotia alaturi de cei dragi si sa te lasi purtat pana in adancul marilor si inapoi.
Ariel, o sirena indrazneata, este pe cale sa traiasca aventura vietii ei alaturi de cel mai bun prieten al ei, adorabilul cantaret de reggae, crabul Sebastian. Dar va fi nevoie de tot curajul pentru a-si transforma visele in realitate – si a-si salva regatul mult iubit al tatalui sau de marea vrajitoare Ursula!
Secrete din spatelele productiei, curiozitati si momente amuzante veti descoperi in elementele bonus inserate pe DVD: Scene cazute la montaj, Parte din lumea ei: calatoria lui Jodi Benson in New Fantasyland si Lupta cu Ursula – sfarsit alternativ.
Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment, distribuit de catre Pro Video, Mica Sirena poate fi achizitionat, incepand cu 2 septembrie, din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, pe DVD, la un pret recomandat de 52.90 RON. Pachetul de 2 filme care contine Mica Sirena si Inceputurile lui Ariel va fi de asemenea disponibil la pretul de 99.90 lei.
Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Un comentariu
  1. theusher says:

    Salut, stii cumva data exacta cand se vor lansa pe Blu-Ray Iron-Man 3 si The Great Gatsby?

Comenteaza