Mos Nicolae a facut cadou DVD-ul Ho Ho Ho si albumul Un Craciun cu Stefan Banica

HO-HO-HOSute de copii si parinti au fost prezenti in acest weekend la Baneasa Shopping City, pentru a-l astepta pe Mos Nicolae alaturi de Stefan Banica, Alina Chivulescu, Pavel Bartos, Raisa Mihai si Bogdan Iancu, in cadrul evenimentului de lansare a DVD-ului Ho Ho Ho si a albumului Un Craciun cu Stefan Banica.

Sub indemnul lui Catalin Maruta, maestrul de ceremonii al evenimenului, micutii au participat cu entuziasm la concursurile ocazionate de dubla-lansare, printre concurenti numarandu-se nu de putine ori si parintii. Odata cu intrarea in scena a echipei Ho Ho Ho si a lui Stefan Banica, s-a dat startul sesiunii de autografe, publicul avand ocazia sa se pozeze alaturi de actori si sa obtina primele exemplare semnate ale DVD-ului si albumului Un Craciun cu Stefan Banica.

Distribuit in exclusivitate de Pro Video, DVD-ul Ho Ho Ho poate fi achizitionat incepand cu 5 deceun craciun de si banicambrie din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate din tara, precum si de pe site-ul www.provideo.ro. DVD-ul cuprinde un numar impresionant de bonusuri, printre elementele speciale de care vor beneficia cumparatorii DVD-ului numarandu-se 4 versiuni de making of si trailerul filmului.

Filmarile comediei Ho Ho Ho au durat patru saptamani si au fost realizate in cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City, fiind conduse de catre Alma Sarbu si Patricia Poienaru, in calitate de producatori.

La 9 ani de la editarea primei sale compilatii de Craciun, Stefan Banica revine cu albumul ,,Un Craciun cu Stefan Banica”, un nou material discografic dedicat sarbatorilor de iarna, care pe langa piese traditionale de Craciun atent selectate din repertoriul national si international, cuprinde si noul cantec Ho Ho Ho. Melodia care promoveaza albumul se afla si pe coloana sonora a filmului Ho Ho Ho Ho, o pelicula clasica de Craciun, care va aduce din 5 decembrie pe DVD, o poveste despre prietenie, familie, si nu in ultimul rand despre faptul ca nimic nu e imposibil atunci cand iti doresti ceva cu adevarat.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza