Noaptea rechinilor starneste fiori de groaza, acum pe DVD

Unul dintre cele mai antrenante filme horror ale anului, Noaptea rechinilor va scoate la suprafata cele mai adanci temeri din 22 februarie, pe DVD, in toate magazinele de specialitate partenere Pro Video.

Cu o regie semnata de Davis R. Ellis (Destinatie finala 4), filmul Noaptea rechinilor aduce in prim plan atacul violent al unor rechini scapati de sub control, care transforma un weekend fierbinte de vara, intr-un cosmar de nedescris pentru cativa studenti pusi pe distractie.

Nici nu ajung bine la casa de vacanta a parintilor Sarei (Sara Paxton), ca tinerii deja incing petrecerea. Incep sa se dezbrace cu totii, se arunca in apa si se distreaza de minune, cel putin pana cand Malik (Sinqua Walls), un talentat jucator de fotbal american iese din apa cu greu, avand un brat lipsa.

Din acel moment totul se transforma intr-un cosmar ingrozitor, iar grupul de prieteni realizeaza ca este captiv pe o insula inconjurata de rechini insetati de sange. Dupa fiecare atac sangeros, tinerii isi dau seama ca cineva a pus la cale un plan mortal, pentru a-i ucide unul cate unul.

Cu distributie tanara din care fac parte Sara Paxton (Superhero Movie), Dustin Milligan (Stilher) si Katharine McPhee (American Idol), Noaptea rechinilor contine si o serie de efecte animatronice de ultima ora care va vor face sa simtiti fiecare clipa de suspans.

DVD-ul Noaptea rechinilor poate fi achizitionat incepand cu 22 februarie din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, la un pret recomandat de 51.90 RON.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Un comentariu
  1. Alex says:

    E cel mai prost horror care l-am vazut. E slab la patrat. Am fost la cinema si l-am vazut 3D. Mi-a parut rau de banii dati pe bilet. Dar asta e mai dau si chixuri. Am vazut ca incasarile din America nu sunt cine stie ce, dar am zis hai sa vad ce film e. Green lantern iar nu a avut cine stie ce incasari peste ocean dar e unul printre cele mai bune SF-uri vazute si la noi e aparut si 3D. 2D nici nu ma tenteaza sa-l vad.

Comenteaza