Papusile Muppets pregatesc un show memorabil, acum pe DVD

Cele mai indragite mascote Disney, impreuna cu actorii Jason Segel si Amy Adams, pregatesc un nou spectacol grandios, plin de peripetii si replici amuzante in comedia Papusile Muppets, distribuita de Pro Video, din 23 mai, in toate magazinele de specialitate.

In ciuda drumurilor total diferite pe care au mers, papusile Foozie, Miss Piggy, Animal si Gonzo se reunesc pentru a-si incanta fanii din toata lumea cu o noua reprezentatie stralucitoare, cu cantece amuzante si dansuri antrenante, menite sa reinvie spiritul comediei care le-a consacrat.

Aflati in vacanta la Los Angeles, trei dintre cei mai mari fani ai papusilor Muppets descopera ingrozitorul plan al unui petrolist meschin de a demola teatru acestora pentru a exploata rezerva de petrol descoperita sub cladire.

Pentru a aduna 10 milioane de dolari necesari pentru salvarea teatrului, cei trei prieteni vor lupta pentru organizarea unui maraton TV si reunirea celebrelor papusi intr-un show fara precedent.

Cu o imagine exceptionala si un sunet de o claritate impresionanta, editia pe DVD vine si cu elemente bonus de-a dreptul ilare adunate in cea mai lunga galerie de gafe din istoria Papusilor Muppets.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, Papusile Muppets poate fi achizitionat pe DVD din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, la un pret recomandat de 51.90 RON.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza