Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi te premiaza

Johnny Depp revine in rolul carismaticului pirat Jack Sparrow, in cel de-al patrulea film al celebrei francize Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi, distribuit de Pro Video, din 21 septembrie, pe DVD, Blu-ray si Blu-ray 3D Combo Pack.

In noua aventura, capitanul Sparrow porneste in cautarea legendarei Fantani a Tineretii, iar in calatoria sa va infrunta pericole imprevizibile, vechi dusmani, o fosta iubire, dar si personaje fantastice. Frumoasa actrita Penelope Cruz se alatura in premiera  distributiei, interpretand rolul unei fete de pirat ce doreste sa vindece suferintele tatalui oferindu-i viata vesnica din Fantana Tineretii.

Rob Marshall, regizorul filmului Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi, va va surprinde cu efecte speciale originale, introducand in poveste  si enigmaticele sirene, fapturi mitice care vor cuceri atentia publicului masculin si vor fermeca publicul feminin.

Filmul impresioneaza si printr-o serie de elemente bonus inedite pe care le veti regasi in editiile pe DVD, Blu-ray si Blu-ray 3D Combo Pack: gafe de la filmari, LEGO Piratii din Caraibe: povestile adevarate ale capitanului Jack Sparrow sau tehnologia Blu-ray 3D cu Timon si Pumbaa.

In plus, toti cei care vor achizitiona pana pe 6 noiembrie filmul in oricare dintre cele 3 variante marcate cu un sticker special si se inscriu apoi, pe baza informatiilor solicitate pe site-ul www.provideo.ro/piratii4, au sansa de a castiga: un televizor 3D Smart si un sistem Blu-ray 3D.

Un produs marca Disney, distribuit de catre Pro Video, Piratii din Caraibe: Pe ape si mai  tulburi poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD, Blu-ray sau Blu-ray 3D Combo Pack.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza