Premiera absoluta la Hollywood Multiplex: opera Carmen de Bizet, in format 3D

Sambata, 5 martie, la orele 18.30, va avea loc, in premiera absoluta in Romania, lansarea celebrei opere Carmen de Georges Bizet, in format 3D RealD. Numai la Hollywood Multiplex!

Pe parcursul a 4 reprezentatii, spectatorii Hollywood Multiplex vor avea sansa de a trai experienta unica a unei opere clasice realizata in cel mai performant sistem 3D din lume – RealD – si prezentata in exclusivitate de catre cinematograful preferat, Hollywood Multiplex.

Opera Carmen de Bizet prezinta mult iubita poveste a vulcanicei Carmen, o tanara tiganca superba a carei iubire este pe cat de efemera, pe atat de pasionala si care are un efect devastator asupra barbatilor care o intalnesc. Brigadierul Don Jose insusi se indragosteste iremediabil atunci cand o vede pe Carmen pentru prima oara, iar gelozia ii va anihila complet simturile pana la crima atunci cand tanara il paraseste pentru un alt barbat.

O co-productie RealD si Royal Opera House din Londra, filmul Carmen 3D promite sa-si poarte spectatorii intr-o calatorie magica, pe covorul fermecat al unei povesti pline de iubire cu toate ingredientele ei: pasiune, gelozie, tradare. In 3D!

Cea mai rascolitoare poveste de iubire a tuturor timpurilor, Carmen, de Georges Bizet, acum in format 3D RealD, numai la Hollywood Multiplex!

Pentru rezervari in avans, va asteptam pe www.hmultiplex.ro.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza