Pro Video este noul distribuitor Walt Disney Studios Home Entertainment in Romania

Compania Pro Video a devenit partener oficial si reprezentant Walt Disney Studios Home Entertainment in Romania.
Cu ocazia preluarii in portofoliu a tuturor titlurilor lansate de Walt Disney Studios Home Entertainment, Pro Video a inceput sa aduca cinefililor, incepand cu luna noiembrie, cele mai frumoase filme Disney in format Blu-ray si DVD. Pelicule clasice precum Beauty and the Beast/Frumoasa si Bestia, dar si unele dintre cele mai noi productii: Tinker Bell and the Great Fairy Rescue/ Clopotica si aventurile ei in lumea oamenilor, Camp Rock 2/ Tabara de rock 2, Prince of Persia: The Sands of Time/ Printul Persiei: Nisipurile Timpului, A Christmas Carol/ O poveste de Craciun sau Toy Story 3/Povestea Jucariilor 3 vor fi disponibile atat in varianta DVD, cat si Blu-ray. Mai mult, pe langa pachetele speciale combo pack, care includ ambele formate: DVD si Blu-ray, Pro Video lanseaza primul Blu-ray Disney in varianta 3D. Incepand cu 24 noiembrie pelicula A Christmas Carol/ O poveste de Craciun, avandu-l ca protagonist pe celebrul actor Jim Carrey, poate fi achizitionata in exclusivitate in acest format din toate magazinele partenere Pro Video.

Inca de la fondarea sa, in 1923, compania Walt Disney a ramas fidela valorilor care continua sa stea si astazi la baza succesului inregistrat de-a lungul anilor: creativitate, inovatie, excelenta. Odata cu crearea unora dintre cele mai apreciate personaje de animatie de pretutindeni: Mickey Mouse, Alba ca Zapada si cei Sapte Pitici sau Winnie Ursuletul de Plus, numele Disney a inceput sa fie asociat imediat cu un continut media inalt calitativ, potrivit si apreciat de intreaga familie. Numele Walt Disney a devenit un adevarat brand international in timp, iar peliculele lansate sub aceasta egida, au primit nu doar aprecierea publicului, dar si a criticilor de specialitate, marturie stand numeroasele premii ale industriei de profil obtinute.

Printre titlurile Walt Disney care vor fi lansate de catre Pro Video in anul 2011 se numara: The Sorcerer’s Apprentice / Ucenicul vrajitor, Tron Legacy, Bambi sau Fantasia.

Pro Video este cel mai important distribuitor de home entertainment din Romania, cu o cota de piata de 60%, fiind reprezentantul exclusiv al licentelor Warner Home Video, Sony Pictures Home Entertainment si Walt Disney Studios Home Entertainment si controleaza totodata un portofoliu impresionant de filme securizate de la companii independente precum Summit Entertainment, Lionsgate, Morgan Creek s.a.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza