Pro Video instaleaza Cinema 3D la tine acasa

Pro Video impreuna cu LG condimenteaza pasiunea pentru filme instaland la tine acasa un sistem complet Blu-ray 3D, care iti va incanta intreaga familie prin aventuri  tridimensionale de neuitat! Prietenii, vor fi si ei bineveniti…

Pentru a fi tu cel premiat cu un Cinema 3D, intra acum pe www.provideo.ro,  comanda online orice film preferat  in valoare de minim 29.9 lei, pe DVD, Blu-ray sau Blu-ray 3D sau cumpara din magazinele de specialitate participante filmele marcate cu stiker promotional si introdu codul din interior pe site-ul www.provideo.ro/cinema3d! Cu cat ai mai multe coduri introduse, cu atat ai mai multe sanse de castig!

Pe langa marele premiu - un 3D Cinema Smart TV plus 3D Blu-ray Player -, promotia “Cinema 3D la tine acasa” mai pune la bataie, si alte trei Cinema 3D TV si cinci DVD playere portabile, toate marca LG.

Fie ca te vei delecta cu un film de actiune, cu o comedie romantica sau cu un thriller plin de suspans, toate iti ofera de a aduca la tine acasa inovatia tehnologiei 3D.

Promotia “Cinema 3D la tine acasa” este disponibila online pe www.provideo.ro, in magazinele de specialitate si marile centre comerciale in perioada 4 iulie – 31 august. Nu uita sa pastrezi codurile pentru validare!

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza