Pro Video si Plaza Romania va invita la evenimentul de lansare a filmului Totul despre sex 2 pe Blu-ray si DVD!

Joi, 28 octombrie, incepand cu ora 19.30, Pro Video lanseaza pe Blu-ray si DVD filmul Totul despre Sex 2, in cadrul unui fashion show spectaculos in Plaza Romania.

Gazda evenimentului, Cabral, ii va determina, cu siguranta, pe toti cei prezenti sa intre in atmosfera glamour a faimoasei pelicule, alaturi de nume cunoscute ale showbiz-ului autohton: Julia Jianu, Neylini, Cornel Ilie (Vunk) si multi altii.

Zeci de fotomodele vor defila pe podium in tinute apartinand unor branduri de renume: Tommy Hilfiger, Guess, Gap, Famous Brands si Colin’s readucand in atentia publicului pasiunea pentru moda a celor patru protagoniste.

Distractia si buna dispozitie vor fi completate printr-o serie de concursuri cu numeroase premii constand in DVD-uri, obiecte promotionale Totul despre sex 2 si uscatoare de par Phillips oferite de catre organizatori.

Mai mult, toti cei care vor achizitiona pana pe 19 decembrie filmul pe DVD sau Blu-ray marcat cu un sticker promotional se vor putea inscrie in campania promotionala intrand pe site-ul www.provideo.ro/totuldespresex2/. O excursie pentru doua persoane la Milano sau patru vouchere de cumparaturi in valoare de 250 de Euro fiecare valabile in Plaza Romania sunt cele cinci premii puse in joc!

Incepand cu 28 octombrie, Totul despre sex 2 va fi disponibil in toate magazinele de specialitate partenere Pro Video, dar si pe site-ul www.provideo.ro in patru formate deosebite: editia combo pack care include Totul despre sex 2 pe DVD si Blu-ray, editia speciala pe doua discuri Totul despre sex 2, pachetul cu Totul despre sex 1 si 2, si nu in ultimul rand, editia de colectie limitata Christian Lacroix.

Parteneri media: The One, Acasa TV, Pro Cinema, Pro FM.

Va asteptam!

Share and Enjoy:
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • MySpace
2 comentarii
 1. theusher says:

  Imi puteti spune o data de lansare estimativa (macar) pentru DVD-urile urmatoare:

  Shutter Island
  O Poveste de Craciun
  Inceputul
  Din Raiul Meu

 2. [...] Parteneri media: The One, Acasa TV, Pro Cinema, Pro FM. Mai multe informatii gasiti aici. [...]

Comenteaza