Pro Video te provoaca sa descoperi magia filmelor pe Blu – Ray!

In perioada 12 mai – 30 iunie, Pro Video lanseaza campania ,,Descopera magia filmelor pe Blu – Ray!’’, oferind cinefililor nu doar posibilitatea de a achizitiona cele mai noi titluri in acest format, dar si ocazia de a castiga super premii oferite de Philips.

Filmele tale preferate merita sa fie vazute in cele mai bune conditii, iar pentru asta Pro Video si Philips te vor premia cu un LCD full HD cu sistem home cinema sau cu unul dintre cele 5 Blu –Ray playere.

Acum poti cumpara la un pret promotional de 79.9 RON sau 99.9 RON ultimele noutati pe Blu – Ray: Informatorul, Moonwalker, Ninja Asasin, Taramul Monstrilor sau adevarate filme de colectie: Seria Harry Potter, Seria Stapanul Inelelor, Cavalerul Negru, 300, Matrix. Numeroasele elemente bonus care insotesc filmele lansate in format Blu – Ray reprezinta un motiv in plus pentru a achizitiona cat mai multe titluri. Cauta acum filmele inscrise in promotie marcate cu un sticker special pentru a intra in cursa pentru premii senzationale! Mai multe Blu – Ray-uri cumparate vor insemna mai multe sanse de castig!

Acceseaza site-ul Pro Video, pagina speciala www.provideo.ro/bluray, introdu informatiile solicitate, iar dupa data de 30 iunie poti afla daca esti unul dintre castigatorii tragerii la sorti. Premiile vor putea fi validate numai pe baza bonului fiscal.

Promotia se desfasoara in perioada 12 mai-30 iunie in toate centrele comerciale si magazinele de specialitate partenere Pro Video.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza