ProVideo.ro la Targul ofertelor extrascolare pentru copii

Magazinul online www.provideo.ro va fi prezent la Targul ofertelor extrascolare 2011, care se va desfasura in perioada 6-8 mai la Palatul copiilor din Bucuresti.

Impreuna cu revista educationala Trusa pentru parinti, magazinul ProVideo.ro ii va ademeni pe parinti cu noi metode prin care copiii lor se pot bucura mai mult de timpul liber, pot invata lucruri noi distrandu-se si isi pot crea noi eroi. Vizionarea animatiilor clasice, dar si a celor noi este alternativa pe care ProVideo.ro o propune celor mici.

Pe langa animatiile clasice ca Bambi, Alba ca Zapada si cei sapte pitici, Cenusareasa sau Frumoasa si Bestia, magazinul online comercializeaza si cele mai noi animatii Disney sau Cartoon Network. Printre acestea se numara: Povestea jucariilor, O poveste incalcita, seriile Ben 10 si Bakugan.

Targul ofertelor extrascolare pentru copii, Editia a-III-a  2011 promoveaza activitatile extrascolare si modalitatile de petrecere a timpului liber de calitate pentru cei mici. La acesta veti gasi reunite intr-un singur loc cluburi pentru copii, federatii sportive, agentii de turism, centre de limbi straine,dar si alte companii ce pot oferi servicii de imbunatatire a petrecerii timpului liber pentru copii.

Magazinul on-line de muzica si film, www.provideo.ro, cuprinde cea mai larga paleta de filme lansate pe DVD si Blu-ray. Cinefilii pot alege filme clasice, comedii savuroase, filme de groaza, actiune, muzical-uri, filme romanesti sau documentare pentru o seara de relaxare. Nici cei mici nu au fost uitati: cele mai frumoase basme clasice ale copilariei, aventurile supereroilor si cele mai amuzante intamplari ale celebrilor Tom si Jerry sau Bugs Bunny au fost adunate in colectii speciale.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza