ProVideo.ro premiaza toti copiii cuminti

La ProVideo.ro Ziua Copilului dureaza o luna intreaga!
In perioada 26 mai – 30 iunie, magazinul online de film si muzica www.provideo.ro lanseaza campania “Super cadouri pentru pici”, oferindu-le parintilor cinefili sansa de a-si bucura copiii nu numai cu animatii de exceptie, dar si cu jocuri foarte distractive oferite de Noriel.

Pe site poti gasi cele mai noi animatii pentru copii precum Tom si Jerry: Cele mai tari urmariri, Scooby-Doo Abracadabra Doo, Alvin si veveritele 2, Epoca de gheata, Seria Lilo si Stitch sau Dumbo – editia aniversara de 70 de ani.

Plaseaza pe site-ul www.provide.ro cel putin o comanda care sa contina o animatie pe Blu-ray sau DVD si vei primi garantat unul dintre jocurile “Nu te supara frate”, “Piticot” sau “Sus Jos” care cu siguranta ii va incanta pe cei mici.

In plus, la comandarea filmelor Alvin si veveritele 2 sau oricare dintre partile trilogiei Epoca de Gheata pe Blu-ray sau DVD vei primi gratuit o jucarie originala surpriza.

Afla mai multe detalii!

Parte a companiei Pro Video SRL, magazinul on-line de film si muzica www.provideo.ro cuprinde cea mai mare varietate de filme lansate pe Blu-ray si DVD . Cinefilii pot alege filme clasice, comedii savuroase, filme de groaza, actiune, muzical-uri, filme romanesti sau documentare pentru o seara de relaxare.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza