ProVideo.ro te premiaza cu 1kg de filme saptamanal

Iti plac filmele? Atunci intra pe pagina de Facebook a magazinului online www.provideo.ro, raspunde la intrebarea saptamanii  si poti castiga 1 kg de filme in fiecare saptamana. Nu uita, mai intai, sa ne dai Like!

Pe principiul “cu duzina e mai ieftin”, magazinul online www.provideo.ro ii premiaza pe cei mai activi si mai devotati cinefili din tara cu cate 1 kg de filme (12 DVD-uri) in fiecare saptamana, in perioada 9 mai – 18 iulie.

Arata acum cat de original si amuzant poti fi si, in fiecare luni, poti fi tu cel anuntat ca a castigat 1 kg de filme pe DVD! Concursul desfasurat pe Facebook se afla deja in a saptea saptamana, iar primii sase castigatori sunt: Roxana Mirela, Oana Durican, Jianu Mircea, Alexandra Molodoi, Adam Jinaru si Marginean Alina.

Mai ai doar patru saptamani in care poti castiga, asa ca grabeste-te si intra pe pagina noastra de Facebook, da-ne un like, raspunde cat mai original la intrebarea saptamanii si asteapta anuntul castigator!

Magazinul on-line de muzica si film, www.provideo.ro,  cuprinde cea mai larga paleta de filme lansate pe DVD si Blu-ray. Cinefilii pot alege filme clasice, comedii savuroase, filme de groaza, actiune, muzical-uri, filme romanesti sau documentare pentru o seara de relaxare. Nici cei mici nu au fost uitati: cele mai frumoase basme clasice ale copilariei, aventurile supereroilor si cele mai amuzante intamplari ale celebrilor Tom si Jerry sau Bugs Bunny au fost adunate in colectii speciale.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza