Regal englezesc la Hollywood Multiplex

Cel mai nominalizat film de la Premiile Oscar de anul acesta, Discursul regelui / The King’s Speech, ii premiaza pe cei mai coerenti si originali spectatori ai Hollywood Multiplex.

In perioada 11 februarie – 11 martie 2011, cei care inscriu pe www.hmultiplex.ro/concurs/discursul un discurs de maxim 50 cuvinte prin care sa convinga ca stiu sa vorbeasca ca un rege, vor fi premiati, prin tragere la sorti, cu unul din cele 5 cursuri de engleza la British Council, soundtrack-uri, ghiduri de calatorie, albume foto sau seturi de ceai Twinings.

Cu o distributie de exceptie – Colin Firth, Helena Bonham Carter si Geoffrey Rush -, drama Discursul regelui / The King’s Speech, avand la baza povestea adevarata a regelui George al VI-lea al Marii Britanii, descrie relatia de prietenie care se leaga intre acesta si Lionel Logue, un logoped mai putin obisnuit. Chinuit de dificultatea de a articula cuvintele si, prin urmare, si de teama de a aparea in public, regele George (Colin Firth) se vede nevoit sa faca fata indatoririlor regale dupa ce fratele sau abdica in urma unui mariaj nedorit de casa regala. Cel care il va ajuta sa-si articuleze gandurile in fata natiunii si sa conduca tara prin cel de-al doilea Razboi Mondial este excentricul Lionel (Geoffrey Rush), un logoped care face apel la metode bizare, dar cu rezultate miraculoase.

Partenerii campaniei sunt: British Council, Ambasada Marii Britanii, Twinings, getmusic.ro. Filmul este distribuit de RoImage.

Emotii? Trac? Teama de a vorbi in public? Discursul regelui te provoaca sa le dai uitarii! La Hollywood Multiplex.

Mai multe detalii pe www.hmultiplex.ro/concurs/discursul.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza