Regele Leu se lanseaza cu fast pe DVD, BLU-RAY si BLU-RAY 3D

Dupa ce a cucerit box office-ul mondial in cinema, Regele Leu isi face spectaculoasa lansare pe DVD, BLU-RAY si BLU-RAY 3D Combo Pack printr-un eveniment fermecator dedicat celor mici si organizat de Pro Video, sambata, 8 octombrie, ora 18:00, in Diverta Baneasa Shopping City.

Ioana Ginghina, Pavel Bartos, Elvira Deatcu si Octavian Strunila se numara printre parintii celebri care vor lua parte cu entuziasm alaturi de copii la eveniment, urmand ca lansarea pe DVD a legendarei animatii sa fie salutata de actritele Dana Rogoz si Madalina Draghici.

Timp de aproximativ o ora, cei mici sunt asteptati sa se distreze participand la jocuri amuzante si concurand, in acelasi timp, pentru titlul de Rege Leu pentru o zi. Alaturi de animatori, copiii vor lua parte la sesiuni de facepainting, concursuri de dans, jocuri interactive si vor primi poze cu chipurile lor pictate in leuti.

Cu doua premii Oscar pentru Cea mai buna coloana sonora si Cel mai bun cantec original, animiatia Regele Leu urmareste povestea lui Simba, puiul de leu nerabdator sa ajunga rege. Alaturi de prieteni amuzanti, el va porni intr-o calatorie plina de peripetii pentru a-si cauta destinul in marele “Cerc al Vietii”.

De la scena de inceput cu minunatele peisaje africane, la escapadele haioase “Hakuna Matata” cu Timon si Pumbaa, pana la maiestruosul moment in care Simba isi recapata locul in fruntea junglei africane, veti fi vrajiti de animatia uimitoare si muzica de neuitat care au castigat inima a milioane de copii din toata lumea.

Despre cum a aparut ideea filmului, dar si alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteti afla urmarind elementele bonus exclusive de pe DVD, BLU-RAY si BLU-RAY Combo Pack: Regele Leu: O amintire – Don Hahn, Gafe si scene cazute la montaj si Mandria Regelui Leu.
Traieste aventura, arata-ti curajul si descopera sensul prieteniei alaturi de leul Simba si de echipa Pro Video, sambata, 8 octombrie, cu ocazia lansarii pe DVD, BLU-RAY si BLU-RAY 3D Combo Pack in Diverta Baneasa Shopping City.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, Regele Leu va putea fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD, BLU-RAY sau BLU-RAY 3D Combo Pack.

Alatura-te distractiei si fii Regele Leu pentru o zi!

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza