Robert Pattinson provoaca isterie si cu noul sau film Aminteste-ti de mine

Aflat in New York, cu ocazia celui mai recent proiect al sau, Aminteste-ti de mine, Robert Pattinson nu a putut scapa de fanii care au luat cu asalt platourile de filmare, coplesindu-l pe actor cu blitzurile aparatelor de fotografiat.

Desi in Aminteste-ti de mine Robert interpreteaza personajul unui tanar obisnuit, rolul sau nu a a fost deloc lipsit de provocari si asta pentru ca de-a lungul filmarilor sute de fani si paparazzi strigau si urmareau echipa de productie prin tot orasul. Intrebat cum a reusit sa faca fata acestei situatii, Robert Pattinson a declarat: ,,In primele doua saptamani a fost groaznic, pentru ca am filmat in tot orasul, inclusiv in zone care sunt aglomerate la orice ora. Cred ca toata echipa a fost enervata de prezenta lor, eram mereu intrerupti de fani, asa ca inceputul a fost foarte dificil. Cu timpul, te obisnuiesti si incepi sa blochezi ce te deranjeaza.”

In Aminteste-ti de mine, Robert revine pe marile ecrane intr-o superba poveste de dragoste, care ia nastere in momentul in care drumul lui Tyler (Robert Pattinson) se intersecteaza in cel mai neasteptat mod cu cel al lui Ally (Emilie de Ravin), femeia care avea sa-i schimbe viata pentru totdeauna.

Un tanar rebel in New York-ul zilelor noastre, Tyler este vizibil afectat de relatia tensionata pe care o are cu tatal sau (Pierce Brosnan), pe fondul disparitiei tragice si premature a mamei sale. In momentul in care o intalneste pe Ally, vechiul Tyler incepe sa dispara treptat, transformandu-se incetul cu incetul, simtindu-se deopotriva vindecat si inspirat de simpla ei prezenta.

Pentru prestatia din Aminteste-ti de mine, Pattinson a fost felicitat de partenerul sau de filmare, Pierce Brosnan, care a declarat in mod repetat ca tanarul actor a facut un rol de exceptie, de care ar trebui sa fie foarte mandru.

Actorul britanic Robert Pattinson, cunoscut o ascensiune exploziva pe scena internationala in 2008, odata cu rolul vampirului indragostit de o muritoare din seria “Amurg / Twilight“.

Primele doua parti ale seriei – “Amurg” si “Saga Amurg: Luna Noua” – pot fi comandate in format DVD de la magazinul online de film si muzica www.provideo.ro.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza