Robert Pattinson si Kristen Stewart formeaza un cuplu!

Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen din “Saga Amurg: Luna Noua/ The Twilight Saga: New Moon“, a recunoscut ca are o relatie amoroasa cu actrita Kristen Stewart, interpreta personajului Bella.

Dupa intense speculatii in presa internationala, Robert Pattinson si Kristen Stewart au recunoscut, in sfarsit, ca sunt iubiti, iar relatia lor a inceput inca din 2009. Actorii din “Saga Amurg: Luna Noua / The Twilight Saga: New Moon” au dorit sa apara impreuna, ca un cuplu, la gala premiilor BAFTA din Londra, insa au ajuns in cele din urma separat la eveniment.

“E extrem de dificil, dar, da, suntem impreuna. Nu putem mereu sa ajungem in acelasi timp intr-un loc, din cauza fanilor. E o adevarata nebunie. Aceasta ar fi trebuit sa fie prima noastra aparitie in public in calitate de cuplu, insa a fost imposibil. Suntem acum impreuna, aici, la un eveniment public, insa nu e deloc usor. Trebuie sa facem toate acele lucruri pentru a nu atrage atentia.”, a declarat Robert Pattinson.

Kristen Stewart, in varsta de 19 de ani, a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita debutanta, la gala premiilor BAFTA, pentru rolul din “Saga Amurg: Luna Noua/ The Twilight Saga: New Moon”.
Dupa gala, Kristen si Robert s-au deplasat la Grosvenor House Hotel pentru petrecerea de dupa ceremonie, de unde cei doi au plecat la putin timp dupa miezul noptii.

Zvonurile despre relatia dintre cei doi actori au aparut imediat dupa lansarea primului film din franciza “Amurg / Twilight“, la sfarsitul anului 2008. Catherine Hardwicke, care a regizat “Amurg / Twilight”, a remarcat puternica atractie dintre cei doi in timpul filmarilor, insa i-a transmis un avertisment lui Pattinson, deoarece Kristen Stewart avea doar 17 ani in acel moment: “Dupa ce l-am distribuit in film, i-am spus: «Rob, nici macar sa nu te gandesti sa ai o relatie cu ea. Nu are inca 18 ani. Vei fi arestat”.

Relatia dintre Kristen Stewart si Robert Pattinson a inceput in vara anului trecut, in timpul filmarilor pentru al doilea lungmetraj al seriei, intitulat “Saga Amurg: Luna Noua / The Twilight Saga: New Moon“.

Magazinul online www.provideo.ro aduce in premiera pe DVD “Saga Amug: Luna Noua” / “Twilight Saga: New Moon“, dand ocazia tuturor fanilor sa precomande in exclusivitate cea de-a doua parte a seriei de succes “Amurg / Twilight” inainte de data lansarii oficiale.

Incepand din 19 februarie, rezervarea DVD-ului iti ofera nu doar sansa de a fi primul care va detine filmul pe DVD, dar poti intra si in posesia a numeroase premii originale ca: trading cards, brelocuri, pixuri sau manusi.

Precomanda acum DVD-ul “Saga Amurg: Luna Noua” de pe site-ul www.provideo.ro si poti fi unul dintre castigatorii numeroaselor premii puse la bataie!

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Un comentariu
  1. Kristen Stewart got the looks and the talent to become an excellent Bella Swan in the Twilight movie. “”

Comenteaza