Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a, acum pe BLU-RAY si DVD

Ultima parte a seriei fenomen, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a, care marcheaza mult-asteptatul final al povestii de iubire dintre muritoarea Bella si vampirul Edward, este distribuit in exclusivitate de catre Pro Video in format BLU-RAY si DVD, incepand cu 19 aprilie, in toate magazinele de specialitate si marile centre comerciale.

Seria Saga Amurg a devenit un adevarat fenomen global inca de la lansarea primei parti, cucerind rapid publicul din intreaga lume si depasind recorduri dupa recorduri. Acum, Saga Amurg: Zori de Zi – partea a 2-a aduce iminenta despartire a fanilor de personajele fantastice alaturi de care am trait momente pline de suspans si romantism.

Dupa nasterea fiicei sale Renesmee, Bella incepe sa profite de noua ei viata de vampir si de puterile dobandite. Bucuria ei este insa una de scurta durata, din cauza aparitiei unui alt vampir, Irina, care crede ca Renesmee este un “copil nemuritor” si ii dezlantuie din nou pe Volturi impotriva clanului Cullen. Pentru ca autoritatea vampirilor ii condamna imediat la moarte pe copiii transformati in vampiri, din cauza faptului ca sunt incontrolabili, viata lui Renesmee este pusa in mare pericol.

Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori in fata Volturilor, in apararea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen sa demonstreze ca Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viata?

Editiile pe BLU-RAY si DVD ale celei de-a cincia parti contine o serie de elemente bonus in exclusivitate ca: Echipa de productie si cineastii va invita la un tur de culise intr-un mini-documentar MAKING OFF, comentariu audio cu regizorul Bill Condon, scenele voastre preferate si multe altele.

Detinatorul unui Premiu Oscar, Bill Condon semneaza regia filmului Saga Amurg: Zori de zi – Partea a 2-a, care este distribuit de catre Pro Video in format BLU-RAY si DVD, incepand cu 19 martie si poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate la preturi recomandate de 79.90 lei, respectiv, 52.90 lei.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza