Stire de ultima ora!!!

HM_Valentine_poster_68x98_bleed1cm

Arestari in masa la Hollywood Multiplex!

Mai multi “infractori” periculosi s-au refugiat la Hollywood Multiplex. Au evadat din rutina zilnica si s-au indreptat direct catre cinematograf sperand ca acolo vor putea actiona in voie.

Acolo insa…s-au lovit de patrulele Valentine’s Police care aflasera deja de evadare si astfel operatiunea – inca in plina derulare– se bucura de un succes urias, zeci de “infractori” fiind arestati si amendati pe loc…cu invitatii gratuite la film.

Intre 1-28 februarie,Valentine’s Police patruleaza pe strazile Hollywood Multiplex. Atat cei care sunt prinsi in flagrant, cat si cei single vor fi amendati de catre agentele Valentine’s Police cu o invitatiela film. Asta dupa ce se vor putea bucura de surprizele care ii asteapta la cinematograf. Nu trebuie decat sa vina la film. Si de acolo ii preiau frumoasele politiste.

In plus, daca solicita talonul de concurs la casa de bilete, candidatii vor avea sansa sa castige multe premii pe loc si sa participe la tombola pentru marele premiu, un super scooter Vespa.

Bonus? O poza de cazier!Cine are noroc, poate fi eliberat pe www.valentinespolice.hmultiplex.ro.

Iubeste la HollywoodMultiplex!

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Un comentariu
  1. cristina says:

    You had me at Hello!!!-din filmul jerry maguire;foarte frumos filmul

Comenteaza