Strumpfii intr-o noua calatorie magica, acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD

Selectata pentru nominalizarile la mult asteptatele Premii Oscar, animatia Strumpfii readuce in atentia publicului de toate varstele nazdravanele personaje albastre cu o noua aventura amuzanta, disponibila din 2 decembrie, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

De aceasta data, strumpfii vor avea nevoie de ajutorul oamenilor pentru scapa de maleficul vrajitor Gargamel, care i-a alungat din satucul lor magic. Simpaticele creaturi ajung intr-o pestera fermecata, care se transforma in portal si ii teleporteaza tocmai in mijlocul aglomeratului oras New York. Inalti de doar cativa centimetri si captivi in agitatata metropola americana, strumpfii trebuie sa gaseasca rapid o modalitate de a ajunge inapoi in lumea lor, inainte ca odiosul vrajitor sa o distruga.

Cu o distributie de exceptie din care fac parte Hank Azaria, Neil Patrick Harris, Katy Perry si Sofia Vergara, animatia Strumpfii aduce o serie de elemente bonus exclusive pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD: galerie cu gafe, Strumpfii: de la benzi desenaste la marele ecran, montaj muzical distractiv sau jocul cu strumpfii.

In plus, toti cei care vor achizitiona filmul pana pe 15 ianuarie 2012 in oricare dintre cele 3 variante marcate cu un sticker special si se vor inscrie apoi, pe baza informatiilor solicitate pe site-ul http://www.provideo.ro/strumpfii, au sansa de a castiga o excursie pentru intreaga familie in orice oras din Europa dorit, oferita de compania Blue Air.

Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de catre Pro Video, filmul Strumpfii poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 51.90 RON, 79.90 RON si respectiv 139.90 RON.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza