Teroare fara limite in Destinatie Finala, acum pe DVD si Blu Ray!

The Final DestinationPartea a patra a uneia dintre cele mai cunoscute francize horror, Destinatie Finala, duce suspansul la un cu totul alt nivel. Distribuit de catre Pro Video incepand cu luna ianuarie, atat in format DVD, cat si Blu Ray, Destinatie Finala este un film in care suspansul va atinge cote maxime.

Un adevarat carusel al mortii, productia este o succesiune de scene surprinzatoare, menite sa te tina cu sufletul la gura. Un joc sinistru in care moartea are rolul principal, Destinatie Finala spune povestea unor tineri hotarati sa-si schimbe destinul si chiar propriul sfarsit.

Nick O’Bannon (Bobby Campo – ,,Legally Blondes”) are o premonitie sinistra legata de o serie de evenimente nefaste, care vor duce la moartea mai multor oameni. Pentru inceput, o zi obisnuita la curse se transforma intr-un cosmar sangeros. Dandu-si seama ca este doar un vis, Nick are timp sa isi avertizeze prietenii cu privire la ce urma sa se intample. Crezand ca au pacalit moartea, acestia se trezesc intr-o realitate si mai cumplita. Toti cei care au supravietuit dezastrului generat de cursele cu masini incep sa moara unul cate unul, in conditii suspecte. In aceasta situatie Nick este nevoit sa gaseasca o scapare pentru a opri dezastrul si pentru a-si salva pana si propria viata.

David R. Ellis,
regizorul filmului Avionul cu Serpi reuseste sa redea in Destinatie Finala o atmosfera inspaimantatoare, scenele infricosatoare rulandu-se cu o viteza ametitoare. Pentru un plus de adrenalina, fanii genului se pot delecta si cu Scene Suplimentare, disponibile pe DVD.

Varianta Blu Ray contine si: 2 Sfarsituri Alternative – Destinatie Finala: Previzualizare si Storyboard, Numararea Cadavrelor: Moartea Protagonistilor din Destinatie Finala (Deconstructia scenelor cheie cu moartea protagonistilor), precum si Elemente Speciale Aditionale.
Destinatie Finala, distribuit de catre Pro Video, poate fi achizitionat de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD sau Blu Ray.

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza