The Fighter, Elephant White si The Way Back, acum si online!

Cele mai noi filme, productii 2010-2011, The Fighter/Luptatorul, Elephant White/Pretul Razbunarii si The Way Back/ Drumul de intoarcere vor putea fi vizionate online incepand de azi, 20.05.2011, in exclusivitate pe site-urile www.muvix.ro si www.mediadirect.ro.

Beneficiind de o gama variata de filme, utilizatorii pot opta pentru momente palpitante oferite de thriller-ul Elephant White/Pretul Razbunarii sau pot alege sa experimenteze scene pline de adrenalina in drama sportiva The Fighter/Luptatorul si sa depaseasca limitele adevarurilor istorice in filmul The Way Back/ Drumul de intoarcere.

Regizorul thailandez Prachya Pinkaew reuseste sa aduca un nou suflu filmelor de actiune cu cea mai recenta pelicula a sa, Elephant White/Pretul Razbunarii. Filmat in totalitate in Bangkok, filmul reda povestea unui mercenar profesionist a carui viata e posibil sa ia o noua turnura.

Pentru cei pasionati de sport, si in special de box, filmul The Fighter/Luptatorul este o incursiune memorabila in viata unui boxeur profesionist. Cu doua premii Oscar in palmares pentru ,,Cel mai bun actor in rol secundar” – Christian Bale si pentru ,,Cea mai buna actrita in rol secundar” – Melissa Leo, filmul propune o experienta cinematografica unica.

In regia lui Peter Weir, filmul The Way Back/ Drumul de intoarcere vine cu o surpriza in ceea ce priveste distributia, printre care vom regasi si cativa actori romani, Dragos Bucur si  Alexandru Potocean. Cu o nominalizare la Oscar pentru ,,Cel mai bun machiaj’’, filmul aduce o noua perspectiva asupra ororilor istorice care au afectat mii de oameni.

Intra pe site-urile www.muvix.ro sau www.mediadirect.ro, creeaza-ti un cont, achita taxa si urmareste online filme pe gustul tau: The Fighter/Luptatorul, Elephant White/Pretul Razbunarii si The Way Back/ Drumul de intoarcere.

Vezi acum direct de la calculatorul tau, oriunde si oricand, cele mai bune filme in conditii legale! Cu o variata oferta de filme de cea mai buna calitate: Totul despre sex 2/ Sex and the City 2, Harry Potter si Camera Secretelor/ Harry Potter and the Chamber of Secrets, Portocala Mecanica/ A Clockwork Orange, Ingerul pazitor/ City of Angels, Un American la Paris/ An American in Paris, Doctor Zhivago, Ben Hur, Pe aripile vantului/ Gone With the Wind sau Mata Hari, acum ai propriul cinema la tine acasa!

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Comenteaza