The Twilight Saga: New Moon

twilight

Am reusit sa fac rost de cateva poze si de trailerul de la New Moon – continuarea super-succesului american Amurg.

Povestea de dragoste dintre Bella si Edward continua si in New Moon, insa nici de aceasta data pericolele nu ii ocolesc. Daca iubirea lor va rezista in fata atator obstacole….ramane de vazut!

The Twilight Saga: New Moon

Share and Enjoy:
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • MySpace
5 comentarii
 1. Angel says:

  Twilight is the best. I will be watching all the Twilight movies in my portable DVD again and again.

 2. Seria Twilight este bestiala iar Jacob este un scumpel si jumatate, cu toti cred ca asteptam sa apara New Moon pe marile ecrane, cateva detalii despre film si actori le-am gasit si pe http://www.egirl.ro

 3. jessica says:

  Este super tare filmul cu totii stim povestea acestor cupluri si cu totii asteptam sa apara New Moon eu lam vazut este foarte frumos filmul cel mai reusit film di lume CU VAMPIRI da si cel mai dulce cuplu este Edward si Izabella daka va face si treiul va fi incredibil!! iubesc filmul si cred ca cu toti care l-au vazut cred ca il iubesc :X:X:X:*:*:* cei care nu lati vazut nu dati comntari pana nu il vedeti!!

 4. jessica says:

  Este super tare filmul cu totii stim povestea acestor cupluri si cu totii asteptam sa apara New Moon eu lam vazut este foarte frumos filmul cel mai reusit film din lume CU VAMPIRI da si cel mai dulce cuplu este Edward si Izabella daka va face si treiul va fi incredibil!! iubesc filmul si cred ca cu toti care l-au vazut cred ca il iubesc :X:X:X:*:*:* cei care nu lati vazut nu dati comentarii pana nu il vedeti!!

 5. cel mai cool filmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! very cool !

Comenteaza