Destinatie finala 5: sa fie a cincea oara cu noroc?

Regie: Steven Quale

Actori: Nicholas D’Agosto, Jacqueline MacInnes Wood, Emma Bell, Tony Todd, David Koechner, Courtney B. Vance

Titlu original: Final Destination 5
In Destinatie finala 5/ Final Destination 5, Moartea tine sa sublinieze inca odata faptul ca nu poate fi inselata, asta in cazul in care vreo scena din filmele anterioare v-a fost neclara. Cea de-a cincea parte a seriei vine cu speranta unei solutii care sa le amane celor vizati inevitabilul final. La fel ca pana acum, thrillerul este plin de situatii imprevizibile, curse impotriva Mortii si oameni disperati, gata sa faca orice pentru a scapa de un final violent.

Podul de piatra s-a daramat…

La 12 ani de la prabusirea avionului 180 din prima parte, cel mai recent film din serie exploateaza o situatie desfasurata chiar inaintea cumplitului accident. Scena dezastrului se desfasoara pe un pod, aflat in plina reconstructie, care cedeaza in urma greutatii. Un tanar are o premonitie si isi scoate cativa prieteni din ghiarele mortii inainte ca podul sa se prabuseasca. Insa, ceea ce va urma pentru acesti supravietuitori “norocosi” devine un dezastru de proportii, care va duce la distrugerea echilibrului universal.

Pe langa Sam (Nicolas D’Agosto), cel care are premonitia, se mai salveaza si iubita lui (Emma Bell), prietenul sau cel mai bun (Miles Fisher) si antipaticul coleg de munca (P.J.Byrne), un tip odios care tot timpul vorbeste la mobil si profita de orice situatie pentru a mai castiga cativa banuti.

Pentru fiecare dintre acestia, Moartea a rezervat un final crunt si absolut revoltator. Si de aceasta data, veti avea parte de scene sangeroase, cu oameni arsi, striviti, taiati sau aruncati in aer. Elementul surpriza nu lipseste nici de acesta data, insa va las sa-l descoperiti singuri.

… Moartea e aici, nu mai scapati!

Accidente din ce in ce mai bizare ii asteapta pe toti cei care nu s-au pregatit sa-si infrunte finalul. Daca Moartea are intotdeauna un as in maneca, supravietuitorii nostri incearca sa gaseasca si ei o metoda de a pune capat vanatorii.

Adrenalina depaseste limitele pe masura ce inaintezi in actiune, iar rasturnarile de situatii sunt absolut surprinzatoare. Efectele speciale adauga un plus de realism si spectaculozitate filmului, iar interpretarea actorilor arata mult mai bine pusa la punct decat in partile anterioare.

Seria Destinatie finala are un subiect care nu pare sa se demodeze niciodata. Desi apartine de domeniul fictiunii, filmul te ademeneste in plasa conspiratiei pentru gasirea nemuririi. Nu te poti abtine sa nu-ti pui intrebarea “Oare chiar poti gasi o solutie sa scapi de Moarte?”

Share and Enjoy:
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • MySpace
Un comentariu
  1. claudiu says:

    sunt curios sa vad despre ce este vorba

Comenteaza